Головна Новини Світ Росія Бійня в Дагестані: в регіоні спалахнули бої, багато загиблих і поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійня в Дагестані: в регіоні спалахнули бої, багато загиблих і поранених

У деякі міста Дагестану ввели військову техніку, почалися масштабні бойові дії.

24 червня 2024, 00:30
Поділіться публікацією:

 У Дагестані спалахнули бойові дії, які почалися у неділю, 23 червня. Ці сутички мали місце на вулицях міст, включаючи Дербент і столицю регіону Махачкалу, і призвели до значних жертв серед цивільного населення та правоохоронців.

Бійня в Дагестані: в регіоні спалахнули бої, багато загиблих і поранених

Бійня в Дагестані (фото з відкритих джерел)

Внаслідок нападу на Дербент було знеструмлено центральну частину міста, де відбувалися бої між силовиками та озброєними людьми, які влаштували напади на синагогу та православну церкву. Унаслідок цього було вбито православного священника. У місті були введені війська, і почалися масштабні бойові дії. Силовики штурмували житловий будинок, у якому забарикадувалися двоє бойовиків.

Подібні напади відбулися також у Махачкалі, де біля однієї з церков сталися бої між силовиками та озброєними людьми.

За повідомленнями російських ЗМІ, під час цих нападів у Дербенті та Махачкалі загинули десятеро людей, із них восьмеро — правоохоронці, ще 34 людини постраждали. Серед убитих були сини глави Сергокалинського району Магомеда Омарова та його племінник.

Магомед Омаров був затриманий, подав заяву про відставку, і в його будинку проходять обшуки. Омарова допитують співробітники ФСБ.

Крім того, у селі Сергокала сталася стрілянина, коли невідомі обстріляли машину з поліцейськими, поранивши одного з них. У автомобілі перебували поліцейські, які приїхали за Омаровим.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про бійню у Пермі. 12-річного стрілка обстежать психіатриРосійського підлітка, що почав стріляти в навчальному закладі селища Сарс неподалік Пермі, передали під опіку місцевих психіатрів. Про це інформує Слідчий комітет Російської Федерації. 12-річний школяр, який прийшов на навчання зі зброєю в руках, під час розслідування повідомив російським правоохоронцям, що він не планував нікого вбивати. Ні своїх однокласників, ні місцевих вчителів.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини