Головна Новини Світ Росія "Бомбити Європу": російський актор зробив божевільну заяву через теракт у Крокусі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бомбити Європу": російський актор зробив божевільну заяву через теракт у Крокусі

Росія намагається "просувати" брехню, що до інциденту в Крокус-хол якось причетні Україна і Захід

25 березня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

Ще радянський і російський артист, головний клоун РФ Юрій Куклачов, що  підтримує агресивні плани  Путіна стосовно  України, закликає "бомбити" Європу після трагедії під час концерту в Крокус-холі. Його  коментар озвучило пропагандистське видання "Московский комсомолец".

"Бомбити Європу": російський актор зробив божевільну заяву через теракт у Крокусі

Юрій Куклачов (фото з відкритих джерел)

 "Наш народ зараз побачив, що з нами зроблять Захід і Європа, якщо вони, не дай Боже, нас переможуть. Вони нас будуть як куріпок розстрілювати, вони будуть імплантувати в нас чіпи, щоб ми були їхніми рабами. Дуже все ясно", — сказав клоун.

Далі Юрій  Куклачов  продовжив, що такі "трагедії", саме  "піднімають народний дух". Неугодних  артист бажає  розбомбити і "втопити".

"Ми ще жорсткіше повинні з ними розмовляти. Вони збираються ракети далекобійні давати? Ті, хто дасть — злочинці. Значить, їх теж треба бомбити. Навіщо чекати? У європейських містах усі сидять ситі, п'ють шампанське. А тих, хто особливо уявляє, можна на якомусь острові й втопити, щоб не заважав на обрії і смуту не вносив. Ну що робити — сьогодні час такий, на щастя, є необхідна зброя. Наш президент про це і сказав", — видав свою  маячню  Юрій Куклачов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому Путін намагається повісити провину за теракт у Підмосков'ї на Україну. Російські пропаганда та офіційні особи передбачувано почали намагатися відшукувати "український слід" у теракті у підмосковному концертному залі "Крокус Сіті Холл". Незважаючи на те, що тут явно простежується або рука, або провал російських спецслужб, диктатор Володимир Путін заявив, що для підозрюваних у теракті "було підготовлено вікно" для переходу кордону з Україною. Такі звинувачення заперечують в українській розвідці, жорстко реагує на них президент Володимир Зеленський. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини