Головна Новини Світ Росія Бойові загони Навального готуються до виборів. Назвали «законні» цілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойові загони Навального готуються до виборів. Назвали «законні» цілі

У мережі з'явилося відео із заявою представників бойових загонів Навального. Вони заявили, що вибори без Олексія Навального – не вибори і наголосили, що виборчкоми є їхньою законною ціллю

13 березня 2024, 13:48
Поділіться публікацією:

У мережі поширюють відео, на якому чоловіки, які називають себе представниками бойових загонів Навального, на тлі вибухівки повідомили, що вони мають ще багато таких "подарунків" для зрадників.

Бойові загони Навального готуються до виборів. Назвали «законні» цілі

Бойовий загін Навального

Чоловік на відео заявив, що російський режим знищив багатьох опозиціонерів та борців за демократію у країні, серед них – Борис Нємцов.

При цьому чоловік заявив, що вибори президента Росії без прізвища опозиціонера Олексія Навального у списках не є виборами. Це, за його словами, плювок на все те, що він раніше зробив для країни.

"Усі виборчкоми Росії – законна ціль для нашої діяльності",
– сказав чоловік.

Нагадаємо, 17 березня в Росії мають відбутися так звані президентські вибори. Раніше вдова Олексія Навального Юлія закликала росіян прийти на дільниці о 12-й годині, щоб взяти участь в акції "Півдні проти Путіна". За її словами, російський диктатор все одно намалює собі перемогу, але все ж таки кожен може зіпсувати йому радість. Юлія Навальна закликала росіян прийти і просто постояти на дільницях або ж проголосувати за будь-якого іншого кандидата, окрім Путіна.

Водночас, російський журналіст Іван Яковіна закликає не голосувати ні за кого і тим самим не допомагати Путіну створити картинку легітимності виборів. За його словами, краще на вибори взагалі не йти, або прийти та взяти бюлетень із собою додому. Він зазначив, що потім члени виборчкомів не розумітимуть, чому вони не мають достатньо бюлетенів в урні і гарячково думатимуть, що з цим робити.

Нагадаємо, 16 лютого стало відомо про смерть російського опозиціонера Олексія Навального. Багато політиків світового рівня заявили про те, що його нібито було вбито за наказом Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 березня 2024, 13:59

Молодці! Справжні патріоти-палестинці проти корумпованих юдейських терористів. Так само потрібно всіх юдейців-пропагандистів зробити законною ціллю. Навальний не боявся називати вголос справжні причини, а саме корупцію і узурпацію влади. На відміну від продажного бандерівського лахміття яке ряжене бігало по Хрещатику добиваючись пільг за свої нацистські злочини, а корумповані Садові виконували їх забаганки щоб вічно лишатись біля корита.


Новини