Головна Новини Світ Росія Британська розвідка назвала найпоширенішу небойову причину втрат армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка назвала найпоширенішу небойову причину втрат армії РФ

Російська армія зазнає значних втрат через поширену практику вживання алкоголю серед російських військових

2 квітня 2023, 11:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Великобританії оприлюднило дані власної розвідки, де вказало найпоширенішу причину отримання небойових втрат у російській армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Міноборони Великобританії.

Британська розвідка назвала найпоширенішу небойову причину втрат армії РФ

Росіянин п'є алкоголь на окупованій території. Фото з відкритих джерел

Британська розвідка підтверджує нещодавні повідомлення з російських каналів новин у Telegram, де повідомлялось про надзвичайно велику кількість злочинів, смертей та інших інцидентів через вживання алкоголю серед російських військових.

"Пияцтво поширене в більшій частині російського суспільства, воно довгий час розглядалося як мовчазна та прийнятна частина військового життя, навіть під час бойових дій", — повідомляє розвідка Великобританії.

Російські командири вважають вживання алкоголю поширеним та шкідливим явищем для бойової ефективності солдат. До інших поширених не бойових втрат серед російських військових віднесли: недотримання норм поводження зі зброєю, ДТП, кліматичні травми, наприклад переохолодження.

Нещодавно міністр оборони Великобританії посилаючись на розвідку США розповів, що росіяни втратили 200 тис. солдатів, включно з убитими та пораненими. Тоді як Генштаб вказує на понад 177 тис. мертвих російських військових.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України встановили рекорд за кількістю ліквідованих російських солдатів від початку повномасштабного вторгнення.

Також "Коментарі" писали про те, що американський розвідник Джеймс Олсон вказує на три установи, які становлять найбільшу загрозу для Путіна: армія, олігархи та спецслужби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

дом

2 квітня 2023, 11:06

так не потрібно їх бомбить,просто розкидати настойку бояришника безоплатно і через день можна заходити.


Новини