Головна Новини Світ Росія Колишній глава контррозвідки США вказав, хто може усунути Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній глава контррозвідки США вказав, хто може усунути Путіна

Американський розвідник Джеймс Олсон вказує на три установи, які становлять найбільшу загрозу для Путіна: армія, олігархи та спецслужби.

2 квітня 2023, 10:20 comments1847
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник контррозвідки Сполучених Штатів у відставці Джеймс Олсон вбачає лише один варіант закінчити війну. Олсон вважає, що Путін на добровільній основі не почне вести мирні переговори та вказує на можливий варіант усунення російського диктатора. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Sun.

Колишній глава контррозвідки США вказав, хто може усунути Путіна

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

На думку американського контррозвідника у відставці президент Росії Володимир Путін ніколи не відмовиться від війни в Україні, тому Джеймс Олсон прогнозує, що війна закінчиться з повалення Путіна або його смертю.

"Я вважаю, що Путін зараз у безвихідній ситуації. Якщо Путін залишиться при владі, то буде тривала війна, тому що він не здасться – але я не думаю, що Путін залишиться при владі. Я вірю, що його усунуть від влади", — каже Джеймс Олсон.

Контррозвідник припускає, що Путін переоцінив силу своїх військ, коли почав повномасштабне вторгнення. Тепер російський диктатор не може залишити Україну, адже це означатиме його військову поразку, що призведе і до внутрішнього загострення в країні. Олсон також вказує на три установи, які становлять найбільшу загрозу для Путіна: армія, олігархи та спецслужби.

"Я вважаю, що є сильна підводна течія протистояння Путіну в армії, в спецслужбах, серед олігархів", — говорить Олсон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію Медведєва на вигнання священників з Лаври. Російських політик процитував біблію.

Також "Коментарі" писав про Путіна, який вніс зміни до зовнішньої політики РФ та назвав головного ворога антиросійської лінії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини