Головна Новини Світ Росія Бронежилет не врятує: Стало відомо, яку смерть можуть готувати Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Бронежилет не врятує: Стало відомо, яку смерть можуть готувати Путіну

Кремлівський диктатор Володимир Путін почав носити бронежилет. Проте, як сказав в ефірі 24каналу політтехнолог Михайло Шейтельман, він його не врятує. Бункерний дід може померти за загадковим обставин

5 червня 2024, 17:14 comments1228
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін почав регулярно носити бронежилет. Втім, як відзначив політтехнолог Михайло Шейтельман, він його точно від смерті не врятує, особливо, якщо з’явиться "замовник", який захоче "прибрати" бункерного діда.

Бронежилет не врятує: Стало відомо, яку смерть можуть готувати Путіну

Володимир Путін

Справа у тому, каже експерт, що бронежилет може врятувати Путіна лише, якщо стрілянина із автомату буде розпочата охороною кремлівського диктатора. Проте, додав Шейтельман, бункерний дід помре не привселюдно. Він, наприклад, в якийсь момент "зникнути", а потім його знайдуть десь на дні Москви чи десь замурованим.

Окрім того, додав експерт, людина також може померти за загадкових обставин, якщо вона, наприклад, заарештована.

В цьому контексті політтехнолог нагадав про смерть першого мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака. На переконання Шейтельмана його вбив саме Путін, спаливши у лазні.

"Нікого з них привселюдно не вбивали. Вони всі вирішували, наприклад, повіситись. Я думаю, щось таке чекає на Путіна",
— підкреслив експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією росЗМІ, кремлівський диктатор Володимир Путін під час виступів на публіці почав носити бронежилет. При цьому, за даними The Moscow Times, бункерний дід почав носити бронежилет ще з 2023 року за рекомендацією Федеральної служби охорони та Служби безпеки. Крім того, він одягав бронежилет і 9 травня 2024 року під час параду у Москві. Видання нібито отримало цю інформацію від двох російських чиновників та джерела, близького до Кремля.

Інформацію про те, що Путін носить бронежилет підтвердили в українській розвідці. Там додали, що кремлівський диктатор його носить 5 останніх років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини