Головна Новини Світ Росія Буданов попередив Зеленського: до чого готується Путін одразу після виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов попередив Зеленського: до чого готується Путін одразу після виборів

Путін може посилити мобілізацію після президентських виборів у РФ

12 березня 2024, 08:34 comments4792
Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов повідомив про можливість посилення мобілізації росіян після проведення президентських "виборів" у РФ. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму традиційному зверненні до українців заявив президент України Володимир Зеленський.

Буданов попередив Зеленського: до чого готується Путін одразу після виборів

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"На окремій доповіді був керівник ГУР Буданов. Декілька питань. Насамперед військові плани Росії. Не лише проти нашої держави — проти інших народів теж", — йдеться у заяві.

За словами глави держави, спільним завданням світу є необхідність збити цю хвору путінську фантазію, що нібито має час для продовження війни.

"Можливо, він посилить мобілізацію — після імітації "виборів" зараз у березні. Мобілізацію росіян. Але мобілізацію ресурсів і фінансів, залишків російських зв'язків зі світом ми повинні обмежити ще більше, ще жорсткіше. І кожен, хто цінує життя свого народу, винний цим займатися – кожен лідер. Дякую всім, хто допомагає", — додав президент.

Варто зазначити, що в інтерв'ю BFM TV президент заявив, що незважаючи на всі складнощі, які виникли і в Україні через брак снарядів, українським воїнам вдалося зупинити просування російських окупантів. Ситуація на фронті стала набагато кращою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — цього тижня в РФ і на тимчасово окупованих територіях відбудуться президентські вибори, які самі росіяни вважають фарсом. Фактично йдеться про шосте переобрання Володимира Путіна, який не приховує бажання знищити Україну як державу та послабити або розвалити НАТО. Саме таку "національну ідею" він, схоже, "продав" росіянам, маючи намір залишатися безстроковим президентом. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" ситуацію всередині РФ напередодні перевиборів Путіна, а також спрогнозували, чи стануть вони для диктатора та його режиму останніми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини