Головна Новини Світ Росія "Будемо набагато жорсткішими": у Росії пригрозили окупацією та знищенням німецьких міст
commentss НОВИНИ Всі новини

"Будемо набагато жорсткішими": у Росії пригрозили окупацією та знищенням німецьких міст

Володимир Соловйов істерично погрожує знищенням Берліна та окупацією Німеччини за дозвіл Україні бити по Росії західною зброєю.

5 червня 2024, 12:02 comments1227
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський пропагандист Володимир Соловйов, заявив, що вихід радянських сил з Берліна після закінчення Другої світової війни став помилкою. За його словами, Росія буде "набагато жорсткіша" в окупації Німеччини ніж під час війни в Україні та "усе знесе".

"Будемо набагато жорсткішими": у Росії пригрозили окупацією та знищенням німецьких міст

Російський пропагандист Володимир Соловйов. Фото з відкритих джерел

Володимир Соловйов в ефірі свого пропагандистського шоу істерично реагує на заяви німецьких політиків, зокрема і Олафа Шольца, які дозволили Україні бити по території Росії західною зброєю. Російський пропагандист пригрозив входом російських військ та окупацією.

"Німці отримали ту війну, яку просили. Але Сталін їх пробачив. Це була помилка, як тепер бачимо. Бачимо, що найбільш невдячний з усіх – це політичний клас Німеччини. Вони хочуть, щоб знову російський солдат увійшов у Берлін. Якщо ми туди знову увійдемо, ми більше звідти не вийдемо", — заявив Соловйов.

На цьому погрози російського пропагандиста не закінчились. Соловйов показав відео на якому зафіксовані руїни Вовчанська через російську агресію та заявив, що Росія з Німеччиною буде "набагато жорсткішою" ніж на війні з Україною.

"Зараз DW (німецьке видання) показує, як горить Вовчанськ, і вони в жаху від цього. Ось вони показують Вовчанськ, інтенсивність боїв, північна частина міста практично повністю знищена. Ви розумієте, що так будуть виглядати міста Німеччини, тільки до них ми будемо набагато жорсткішими – ми просто усе знесемо", — сказав Соловйов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Німеччині пояснили, що станеться, якщо західна зброя зіб'є російський літак у повітряній зоні РФ.

Також "Коментарі" писали про істерику російської пропагандистки Ольги Скабєєвої через дозвіл Україні від Заходу бити її зброєю по Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини