Головна Новини Світ Росія Будуть жерти білок: кремлівська пропагандистка заявила про "голод" у Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Будуть жерти білок: кремлівська пропагандистка заявила про "голод" у Британії

Скабєєву дуже дратує, що Британія від початку повномасштабної війни РФ підтримує Україну

9 березня 2023, 19:40
Поділіться публікацією:

Головна пропагандистка Кремля зробила нову божевільну заяву та придумала якийсь "голод" у Британії, заявивши, що через те громадяни цієї країни будуть змушені "їсти білок, бо їх є багато у парку". Свою нову істеричну заяву  вона зробила в ефірі на російському телебаченні.

Будуть жерти білок: кремлівська пропагандистка заявила про "голод" у Британії

Ольга Скабєєва (фото з відкритих джерел)

У своєму новому спічі вона поскаржилася, що навіть "голод" не змусить британців перестати надавати Україні військову підтримку.

"Сьогодні повідомили, що там в деяких ресторанах подаватимуть білок. З огляду на те, що тварин багато в парках, чому б їх не їсти, якщо є брак харчування. Але від рішення допомагати Зеленському, постачати зброю, вони не відмовляються. Будуть жерти білок, але гаубиці поставлять", — сказала з істерикою Скабєєва.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Скабєєва погрожує Україні ракетними ударами по цивільній інфраструктурі. Російська пропагандистка Скабєєва знову погрожує Україні ракетними ударами по цивільній інфраструктурі. За її словами, росіяни нібито будуть мстити за потужний вибух на військовому аеродромі у місті Енгельс у Росії, що пролунав у ніч проти 26 грудня. 

Також "Коментарі" писали про ядерний шантаж та пропагандистське шоу КремляДнями російський флот з ядерним озброєнням вийшов в море. Це не що інше, як "великий пропагандистський спектакль". Таку думку  висловив політолог Володимир Фесенко. Політолог вважає, що Кремль мав намір влаштувати “великий пропагандистський спектакль” до річниці повномасштабного вторгнення в Україну. Він зазначив, що зараз Путін скочується на рівень північнокорейських диктаторів, які намагаються шантажувати ядерною зброєю.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини