Головна Новини Світ Росія Було всього 50 років: у Росії несподівано помер актор з серіалів "Бумер" і "Бандитський Петербург"
commentss НОВИНИ Всі новини

Було всього 50 років: у Росії несподівано помер актор з серіалів "Бумер" і "Бандитський Петербург"

Олександр Карпухов багато знімався. Йому було всього 50 років

25 березня 2024, 23:20 comments3249
Поділіться публікацією:

В РФ повідомляють  про те, що помер популярний  російський  актор Олександр  Карпухов. Як  інформує пропагандистське   медіа  Стархіт,  популярний в Росії  актор зіграв понад сто ролей в кіно. Він пішов з життя у віці  50 років.

Було всього 50 років: у Росії несподівано помер актор з серіалів "Бумер" і "Бандитський Петербург"

Олександр Карпухов (фото з відкритих джерел)

Про смерть  Карпухова  повідомив  його давній  колега, актор  Андрєєв. "Ще одна дуже сумна звістка... Не стало Карпушини — Сані Карпухова... Колись, здається, давним-давно, на якийсь із театральних капусників, він зібрав нас і зняв невеликий фільм, кліп. Мені здається, що ці його "Панди Нью-Йорка" дуже точно відображають його бешкетну вдачу, його смак, його доброту і рок-н-рольну душу! Спочивай з миром, Саня. Ти був справжнім", -  написав  Андрєєв в соцмережах, не озвучуючи причину трагедії.

Олександр Карапухов   мав багато ролей в кіно, популярних  серіалах. Найвідоміші проєкти за його участі — "Таємниці слідства", "Вулиці розбитих ліхтарів", "Бандитський Петербург", "Бумер. Фільм другий" і багато інших. З 1999 року він входив у склад трупи Молодіжного  театру на Фонтанці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла акторка фільму "Діамантова рука". Відома російська артистка  Вікторія Островська, що стала  відомою  за епізодичною роллю жінки з рудим волоссям в фільмі "Діамантова рука", померла. Акторці  було 85 років, причину смерті поки не  повідомляють. Про смерть акторки  ще повідомив російський  телеведучий Андрій Малахов.

Російська акторка  народилась  в Києві. Вона  мріяла бути балериною, але   проблеми зі здоров'ям завадили  танцювати. Вікторія обрала, як професію  акторство і  навчалась в  Київському  державному інституті театрального мистецтва імені І. Карпенка-Карого. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини