Головна Новини Світ Росія Померла акторка фільму "Діамантова рука"
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла акторка фільму "Діамантова рука"

Вікторія Островська мала українське коріння

14 лютого 2024, 23:30 comments1117
Поділіться публікацією:

Відома російська артистка  Вікторія Островська, що стала  відомою  за епізодичною роллю жінки з рудим волоссям в фільмі "Діамантова рука", померла. Акторці  було 85 років, причину смерті поки не  повідомляють. Про це  інформує видання Star Hit.

Померла акторка фільму "Діамантова рука"

Вікторія Островська (фото з відкритих джерел)

Про смерть акторки  ще повідомив російський  телеведучий Андрій Малахов.

"Багато років тому асистент Леоніда Гайдая помітив її просто на вулиці. Режисерові потрібна була яскрава акторка, і Островську взяли у фільм без жодних акторських проб. Наступною була епізодична роль у фільмі "Старий знайомий", і на цьому її кар'єрі в кіно прийшов кінець. Вікторія була в гостях у нас на програмі, і ходили чутки про те, що рідні під кінець життя кинули її напризволяще, залишивши в злиднях. Неймовірно драматична доля. Дуже шкода", -  повідомив він. 

Російська акторка  народилась  в Києві. Вона  мріяла бути балериною, але   проблеми зі здоров'ям завадили  танцювати. Вікторія обрала, як професію  акторство і  навчалась в  Київському  державному інституті театрального мистецтва імені І. Карпенка-Карого. 

Далі  Островська   працювала в трупі  театру  в Дніпрі, а пізніше  поїхала в  Москву. Там вона  на перших порах  працювала диспетчером на автобазі, але це місце стало доленосним — її  знайшов асистент режисера Леоніда Гайдая, який  підбирав акторів для кінострічки "Діамантова рука".

Сцена, де грала  Островська  у фільмі, триває  всього 1,5 хвилини, але її героїня — турецька повія, запам'яталась глядачам. Ще  промовлена нею фраза: "Цигель-цигель, ай-лю-лю" стала крилатою. 

Після цієї ролі Островська  зіграла  у фільмі "Старий знайомий" та завершила свою роботу в  кіно. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла відома російська акторка

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Семён Семёнович

15 лютого 2024, 06:19

Скорбим. Пускай эпизод, но настолько яркий


Новини