Головна Новини Світ Росія «Бункерний», «говорун» і «банкетний». Хто із іноземних лідерів відрізняє двійників Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

«Бункерний», «говорун» і «банкетний». Хто із іноземних лідерів відрізняє двійників Путіна

Російський диктатор Володимир Путін має кількох двійників, яких використовує залежно від подій, в яких він повинен примати участь, сказав в ефірі 24 каналу кандидат психологічних наук Дмитро Попов

8 травня 2024, 16:51 comments1346
Поділіться публікацією:

Як відзначив Дмитро Попов, справжній Путін чи "бункерний" рідко з’являється на публіці. Саме він у 2023 році відповідав на питання росіян та заявив, що буде йти в президенти.

«Бункерний», «говорун» і «банкетний». Хто із іноземних лідерів відрізняє двійників Путіна

Двійники Путіна

Окрім того, є двійник Путіна "говорун", який дуже вільно трактує історію. Як стверджує експерт, саме цей двійник був присутній на так званій інавгурації замість "бункерного".

Далі йде "банкетний" двійник. Його відправляють туди, де холодно, чи де треба пити алкоголь. Саме він виступав, наприклад, на стадіоні "Лужніки". Як стверджує психолог, цей двійник є наймолодшим, йому не більше 50 років.

Окрім того, є ще один двійник Путіна, громадянин Білорусі. Його не шкода, тому він їздить туди, куди сам Путін ніколи б і не поткнувся. Наприклад, мова йде про візити в окупований Крим чи Маріуполь. При цьому експерт звернув увагу, що під час візитів, цей двійник навіть не мав належної президенту охорони.

Попов каже, що насправді деякі лідери деяких країн відрізняють, хто перед ними Путін чи хтось із його двійників. Наприклад, про це знає Олександр Лукашенко. Якщо до нього їде двійник, то Лукашенко навіть не їде його зустрічати в аеропорт.

Знає, хто перед ним і президент Туреччини Реджеп Ердоган. Як підкреслює політолог він тоді дуже жорстко спілкується із двійником і легко його ставить в дуже невигідні умови. Окрім того, додає експерт, розрізняє "оригінал" і двійників президент Китаю Сі Цзиньпін.

Правда, за його словами, наразі не зрозуміло, чи розуміють із ким насправді спілкуються президенти США і Франції, оскільки вони ніяк не проявляють своє знання, і їх манера спілкування і поведінки не змінюється залежно від того, хто перед ними.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що Путін скаржився, що його чомусь не впізнають колишні однокласники.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини