Головна Новини Світ Росія Був однією ногою на тому світі: російський композитор вперше з'явився на публіці після інфаркту
commentss НОВИНИ Всі новини

Був однією ногою на тому світі: російський композитор вперше з'явився на публіці після інфаркту

Ігор Ніколаєв вперше з'явився в колі своїх друзів після реанімації

24 жовтня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість, 63-річний  виконавець і композитор Ігор Ніколаєв,  що знаходився на лікуванні в  реанімації через наявні  проблеми з серцем, появився  на днях  в колі своїх знайомих.

Був однією ногою на тому світі: російський композитор вперше з'явився на публіці після інфаркту

Ігор Ніколаєв (фото з відкритих джерел)

Перші фотографії  російського співака  з'явились в соціальній  мережі. За повідомленням  російських медіа, відомий музикант  не  зробив паузу у  запланованих виступах,  так і в соціальному житті.

При цьому, він з’явивсь  серед  своїх друзів під час застілля. Фанати Ніколаєва вже  повідомляють, що їх музичний кумир  відчутно схуд.

Важливо, що  на початку року   російську знаменитість  доставили до лікарні,  підозрюючи при цьому  інфаркт.  Ніколаєву було встановлено  два стенти, стабілізовано стан і  тільки після цього виписали додому.

Був однією ногою на тому світі: російський композитор вперше з'явився на публіці після інфаркту - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що з'явилися нові подробиці про стан російського композитора63-річну російську знаменитість  Ігоря Ніколаєва  нещодавно  госпіталізували. Як відомо, в композитора  встановили  проблему з серцем та здавали  інші життєво важливі органи. 

Менеджер Ніколаєва  поспіхом переносив давно заплановані  концерти  на 2024 рік, але дружина  зірки поки зберігала мовчання.   Журналіст і  товариш музиканта  Отар Кушанашвілі закликав  молитись  за хворого.

Російські ЗМІ проінформували, що  російського композитора  в екстреному порядку було  госпіталізовано до відділення  реанімації Також повідомляли, що  музикант  отримав інфаркт через свою  дружину  Юлію Проскурякова. Вона  сварилась ним  і крила матом, говорили, що  ситуація доходила до розлучення, проте офіційно подружжя про це не заявляло. Як інформує  пропагандистське видання Стархіт, російська знаменитість  перенесла  обширний інфаркт.  
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини