Головна Новини Світ Росія В РФ вже почали молитися за тяжкохворого: з'явилися нові подробиці про стан російського композитора
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ вже почали молитися за тяжкохворого: з'явилися нові подробиці про стан російського композитора

Ігор Ніколаєв в екстреному порядку був госпіталізований в реанімацію

19 вересня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

63-річну російську знаменитість  Ігоря Ніколаєва  нещодавно  госпіталізували. Як відомо, в композитора  встановили  проблему з серцем та здають  інші життєво важливі органи.

В РФ вже почали молитися за тяжкохворого: з'явилися нові подробиці про стан російського композитора

Ігор Ніколаєв (фото з відкритих джерел)

Менеджер Ніколаєва  поспіхом переносить давно заплановані  концерти  на 2024 рік, але дружина  зірки поки зберігає мовчання. Зараз  журналіст і  товариш музиканта  Отар Кушанашвілі закликає  молитись  за хворого.

"Колишня дружина Ніколаєва Наташа Корольова співала "тільки ти не вмирай, тільки ти довше живи". Хіба ці слова не настільки красномовні, щоб ми всі разом приєдналися до благання? Коли Ігор одужає, я буду відчувати, що зробив все, що міг: силою слова, силою думки, силою молитви. Помоліться за мого друга і вашого улюбленця", — заявляє  друг Ніколаєва.

Нещодавно російські ЗМІ проінформували, що  російського композитора  в екстреному порядку було  госпіталізовано до відділення  реанімації

Також повідомляли, що  музикант  отримав інфаркт через свою  дружину  Юлію Проскурякова. Вона  сварилась ним  і крила матом, говорили, що  ситуація доходила до розлучення, проте офіційно подружжя про це не заявляло.

Як інформує  пропагандистське видання Стархіт, російська знаменитість  перенесла  обширний інфаркт. Тепер до нього не пускають навіть членів родини.

За інформацією інсайдерів,  автор  популярної пісні  "Дельфін і русалка" має  проблеми з роботою серця — ритми то частішають, то стають  рідшими. Результати ЕКГ теж є  невтішними, бо діагностували інфаркт саме після обстеження.

Кілька днів Ніколаєв  був в  реанімації,  після цього  лікарі  зробили йому операційне втручання.

Як  інформують російські ЗМІ,  хворому  провели коронарне шунтування. Тепер композитор  все ще  перебуває у відділенні   реанімації.

Медики  кажуть, що стан знаменитості є  важким. В  цей час вони боялись, що 63-річний  виконавець  не  витримає  таке складне операційне втручання. Поки вони не оприлюднюють ніякі  прогнози.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що як російський співак "довів" себе до реанімації

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини