Головна Новини Світ Росія Це допоможе Україні. Повстанці РФ розповіли, до чого змусили Міноборони РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Це допоможе Україні. Повстанці РФ розповіли, до чого змусили Міноборони РФ

Російські повстанці розповіли про те, як іде їх операція проти російських військ на території Курської та Білгородської областей. Як повідомив в ефірі телемарафону голова штабу РДК Олександр «Фортуна» повстанці мають успіхи

19 березня 2024, 20:03
Поділіться публікацією:

За словами голови штабу Російського добровольчого корпусу Олександра "Фортуни", російські повстанці задіяли весь потенціал та резерви і поступово просуваються вздовж лінії зіткнення у двох областях – Білгородській та Курській.

Це допоможе Україні. Повстанці РФ розповіли, до чого змусили Міноборони РФ

РДК

"Фортуна" повідомив, що за попередніми даними, російські добровольці знищили понад 600 російських військових та багато техніки. При цьому він спростував заяву російського диктатора Володимира Путіна про те, що російські військові вбили 1500 добровольців. Як підкреслив "Фортуна", у російських повстанців є втрати, проте не такі захмарні, як про них сказав кремлівський диктатор.

При цьому голова штабу Російського добровольчого корпусу повідомив, що тепер Міноборони РФ змушене перекидати на захист двох областей механізовані війська, оскільки російська прикордонники нічого не можуть вдіяти із повстанцями.

Як підкреслив "Фортуна", таким чином російські повстанці досягли однієї із поставлених цілей, вони добилися рішення про перекидання російських військ із фронту в Україні для захисту кордонів РФ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російській диктатор Володимир Путін вперто не визнає, що у Курській та Білгородській областях є проблеми. Він заявляє, що армія РФ не допустила прориву кордону російським повстанцями. Втім, російський диктатор заявив, що учасники цих ДРГ мають бути покарані, і їх відповідальність не повинна мати терміну давності.

Окрім того, відомо, що на тлі активізації бойових дій та ракетних атак влада Білгородської області прийняла рішення про евакуацію 9 000 дітей. Їх хочуть відправити в інші більш безпечні регіони Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини