Головна Новини Світ Росія Прощення не буде. Путін вигадав для російських повстанців покарання
commentss НОВИНИ Всі новини

Прощення не буде. Путін вигадав для російських повстанців покарання

Російський диктатор Володимир Путін вкотре заявив про те, що російські військові не допустили прориву на територію РФ диверсійних груп та іноземних найманців. При цьому він пригрозив «зрадникам» покаранням

19 березня 2024, 15:13 comments5522
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що нібито всі спроби прориву диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) та "іноземних найманців" через кордон Російської Федерації начебто провалилися.

Прощення не буде. Путін вигадав для російських повстанців покарання

Володимир Путін

При цьому російський диктатор заявив, що Росія не пробачить "зрадників", які "роблять замах" на російські землі.

"Ми пам'ятаємо, що творили власівці на нашій землі, не пробачимо і нинішніх зрадників",
— заявив російський диктатор.

Крім цього, Путін закликав співробітників ФСБ організувати пошуки диверсійно-розвідувальних груп України. Також глава Кремля заявив, що учасників ДРГ слід карати без терміну давності.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 12 березня добровольці з легіону "Свобода Росії", "Сибірського батальйону" та Російського добровольчого корпусу зайшли на територію двох російських областей – Курської та Білгородської. За словами добровольців, вони мали дві мети. Перша – зірвати путінські вибори на цих територіях. Друга – знищити військові об'єкти, що знаходяться у житлових кварталах та які використовують для завдання ударів по Україні.

Російські добровольці неодноразово закликали місцеву владу розпочати евакуацію мирних громадян, щоб вони не постраждали внаслідок ракетних ударів. Після того, як місцеві чиновники ніяк не відреагували на заклики добровольців, вони звернулися до мирних жителів та попросили їх самостійно залишити небезпечні території чи хоча б знайти собі надійні укриття під час тривог.

Відомо, що рейд добровольців відбувається успішно. На цьому фоні влада Білгородської області заявила , що вона все ж таки почне евакуацію дітей у безпечні місця.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ura.news/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини