Головна Новини Світ Росія Це геноцид – реакція російських чиновників на закриття кордонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Це геноцид – реакція російських чиновників на закриття кордонів

Росіяни здивовані рішенням про закриття кордонів.

9 вересня 2022, 23:53 comments1757
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Країни Балтії, а також Польща нещодавно ухвалили рішення встановити значні обмеження для громадян РФ у перетині кордону. Така подія викликала злість і цікаві заяви російських чиновників.

Це геноцид – реакція російських чиновників на закриття кордонів

Росіяни здивовані рішенням про закриття кордонів. Фото з відкритих джерел

Речник губернатора Калінінградської області Дмитро Лиськов різко відреагував на такі заборони. В одному з російських видань він заявив, що країни Балтії та Польща не запропонували механізмів дій заборони і не представили жодних пояснень як все працюватиме. А далі додав, що заява міністра закордонних справ Естонії Рейнсала є проявом геноциду.

Жорсткий тон російської адміністрації є реакцією на спільні дипломатичні дії країн Балтії, метою яких є відрізати росіянам можливість вільно подорожувати в межах Євросоюзу

Рейнсал під час промови, щодо обмежень в’їзду в ЄС для жителів РФ сказав, що не варто приїжджати в його країну, адже тут не раді росіянам.

Латвійський прем’єр також зробив категоричну заяву. Він сказав, що російські туристи не мають права отримувати насолоду від життя в Європі, поки триває війна в Україні.

У спільній заяві, оприлюдненій у четвер, 8 вересня, глави урядів Польщі, Литви, Латвії та Естонії висловили політичну волю та твердий намір запровадити тимчасові національні обмеження щодо громадян Росії, які мають візи ЄС. Це рішення є способом покарання Росії за вторгнення в Україну

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що Литва, Латвія та Естонія заборонили в'їзд для росіян. Фінляндія також мала долучитись до країн, які обмежили в’їзд для громадян РФ, але все ж уряд країни, поки вирішив не забороняти росіянам в’їжджати на території країни з шенгенськими візами.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини