Головна Новини Світ Росія Це заведе Путіна в глухий кут: посол США розкрив головні слабкості президента РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Це заведе Путіна в глухий кут: посол США розкрив головні слабкості президента РФ

Надзвичайний і повноважний посол США в Росії з 2011 по 2014 рік Майкл Макфол заявив, що Путін боягуз і часто відступає

2 вересня 2023, 15:50
Поділіться публікацією:

Багато західних політиків помиляються, коли вважають Путіна своєрідним сильним мачо, якого в жодному разі не можна заганяти в глухий кут, вони пояснюють, що російському президенту потрібен завжди простір для маневру, називають господаря Кремля "мачо". Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "Еспресо" висловив Надзвичайний та повноважний посол США в Росії з 2011 до 2014 року Майкл Макфол.

Це заведе Путіна в глухий кут: посол США розкрив головні слабкості президента РФ

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Американський дипломат зазначив, що він досить добре знає російського президента, як і його слабкості.

"Дехто (політики – ред.) каже, що йому потрібна українська земля, щоб закінчити війну. Я зовсім з цим не згоден. Путін не такий відчайдушний, як про нього думають. На думку спадають кілька прикладів, коли на нього тиснули, проте замість ескалації він відступав", — заявив Майкл Макфол.

За його словами, вчинки Путіна характеризують його не як хоробру людину, а як боягуза, який боїться Заходу. Макфол підкреслив, що не варто боятися Путіна — можна сміливо кидати йому виклик і зрештою проганяти його.

"Отже, відповідаючи на ваше запитання, я думаю, що найбільше він боїться втрати Криму. Він боїться перенесення війни в Крим, у вашу країну, а не в його. його війни. Серед іншого його нездатність утримати Крим стала б загрозливим наслідком для його режиму", — підсумував дипломат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — представники американського Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що спроби путінського режиму замовкнути похорон голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, нібито похованого 29 серпня в Санкт-Петербурзі на Порохівському цвинтарі, свідчать, що Кремль залишається стурбованим. привабливістю Пригожина в Росії та серед прихильників "Вагнера" навіть після його смерті 23 серпня в авіакатастрофі. Про що говорить плутанина навколо смерті Пригожина та президентські амбіції Стрєлкова? Куди може хитнути РФ найближчим часом? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини