Головна Новини Світ Росія "Це жах": російський комік, який був концерті під час теракту у Крокусі, розповів про пережите
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це жах": російський комік, який був концерті під час теракту у Крокусі, розповів про пережите

За останніми даними під час теракту в Крокус Холі загинуло вже 130 осіб

24 березня 2024, 22:25 comments1951
Поділіться публікацією:

 Російська знаменитість,  актор і гуморист Сергій Свєтлаков опинивсь  в числі  глядачів, які прийшли на  концерт в Крокус Сіті Хол в Підмосков'ї, де недавно ставсь теракт і загинуло чимало  людей.

"Це жах": російський комік, який був концерті під час теракту у Крокусі, розповів про пережите

Сергій Свєтлаков (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Telegram, актор пише, що він пережив жах. "Співчуття всім хто постраждав...це був жах", — зазначив Свєтлаков.

Сам Сергій Свєтлаков —  актор кіно і телебачення з РФ, ведучий на телебаченні, продюсер, сценарист. Відомий, як учасник команди КВК "Уральські пельмені".

Гуморист став популярним, бо був ведучим  на різних гумористичних шоу, зокрема "Наша Раша" і "Прожекторпэрисхилтон" разом з Олександром Цекало, Іваном Ургантом і Гаріком Мартиросяном. Щодо війни в Україні, то Свєтлаков зберігає мовчання.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому українці радіють теракту в Москві. Росіяни, які стали жертвами теракту у концертному залі в Москві, отримали бумеранг історії, вважає політтехнолог Олег Постернак.  Політтехнолог вважає, що українці мають повне право на емоцію відплати та оцінку теракту в "Крокусі" як справедливу.


 Як відомо, у Росії невідомі люди в камуфляжі відкрили вогонь в концертному залі "Крокус сіті холу", який знаходиться на північному заході Москви. Внаслідок теракту загинуло понад 130 людей.

Також "Коментарі" писали про те, чому ІДІЛ вчинив теракт в РосіїПопри спроби Кремля звинуватити Україну в теракті у Москві, "Ісламська Держава" (ІДІЛ) взяла на себе відповідальність за стрілянину в концертному залі "Крокус Сіті Хол". Американські експерти проаналізували теракт та назвали основні причини, чому ІДІЛ організував його на території Росії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини