Головна Новини Світ Росія Росія готує масштабну провокацію: Центр нацспротиву розкрив плани Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готує масштабну провокацію: Центр нацспротиву розкрив плани Кремля

Українське підпілля з'ясувало плани російської провокації пов'язані з атомною станцією.

15 серпня 2023, 14:23
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські спецслужби збираються здійснити провокаційні дії на атомній станції в Курську. Росіяни готують документи для евакуації місцевого населення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на звіт Центру національного спротиву (ЦНС).

Росія готує масштабну провокацію: Центр нацспротиву розкрив плани Кремля

Курська АЕС. Фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією, яку отримав ЦНС від підпілля на російській території в Курську триває підготовка місцевого населення до евакуації з зони радіоактивного забруднення. Такі дії російська влада створює на випадок аварії на атомній станції.

Місцева влада у Курську отримала завдання від вищого керівництва про необхідність створити транспортний реєстр для відповідної операції. Центр національного спротиву отримав відповідні документи та зазначає, що загалом у планах Кремля евакуювати близько 20-60 тис. осіб, тоді як у самому Курську населення становить 435 тис. осіб, а в області понад мільйон.

"Тобто йдеться про 5% від населення областей, що свідчить про “обраність” тих, хто попав в список", — пояснюють у ЦНС.

Центр національного спротиву вказує, що українська армія веде військові дії виключно на території України і не готує атак на атомні станції. Росіянам провокація потрібна на їхній території, щоб відвернути увагу від захопленої ними атомної станції в Запоріжжі, повідомляє ЦНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що інформація про Сербію, яка замовила велику партію дронів-камікадзе в Ірану виявилась фейковим текстом від штучного інтелекту. Таким чином штучний інтелект створив перший міжнародний збройний скандал.

Також "Коментарі" писали, що Росія залишає у своєму арсеналі атомні підводні човни-зомбі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини