Головна Новини Світ Росія "Часи змінилися": росіян закликали не думати про кар'єру і успіх
commentss НОВИНИ Всі новини

"Часи змінилися": росіян закликали не думати про кар'єру і успіх

У Держдумі звинуватили Захід у нав'язані росіянам цінностей особистого успіху і кар'єри

27 червня 2024, 21:54
Поділіться публікацією:

Заступник голови Держдуми Петро Толстой заявив, що РФ протягом останніх 30 років "нав'язували" чужі цінності на кшталт побудови кар'єри та індивідуального успіху.

"Часи змінилися": росіян закликали не думати про кар'єру і успіх

Росіян закликали відмовитися від особистого успіху. Фото з відкритих джерел

"Історія з цінностями почалася з 1990-х років, коли нам фактично нав'язали ті цінності, які в РФ не були прийняті. І індивідуалізм, і історія індивідуального успіху, і всі ті слова, якими "напихають" наших дітей у нашій системі освіти, пов'язані з кар'єрою. Це все цінності, які були нам прищеплені, нав'язані впродовж 30 років", — сказав Петро Толстой.

За словами російського ,депутата, "три десятиліття гібридної війни проти Росії даром не минули", а тому "ця вся парадигма досі зберігається".

Толстой відзначив, що росіяни, які поділяють "ці ідеї", не розуміють "такої важливої історичної зміни часу, що їхній час уже минув".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна не зможе вибудовувати власну політику щодо Китаю, не зважаючи на позицію Заходу, заявив військовий та політичний експерт Олександр Мусієнко. "У співпраці з Китаєм в України немає серйозного вибору. Київ не може дозволити собі велику стратегію непрямих дій. Україна, звісно, може сформулювати власну політику щодо Китаю, однак не зможе реалізувати її. Нас обмежать в реалізації власної автономної політики з Пекіном", – розповів він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що армія РФ продовжує зберігати значну перевагу в застосуванні артилерії, однак за останні місяці різниця у кількості пострілів суттєво скоротилася. Розрив у пострілах на фронті між Україною та Росією скоротився з 1:7 до 1:3. Як відомо, раніше перший заступник міністра оборони Іван Гаврилюк заявляв, що на початку цього року артилерійська перевага росіян була 7:1, але скоротилася до 5:1.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

27 червня 2024, 22:01

Канэшна!Надо думать тока про сдохнуть за царя!


Новини