Головна Новини Світ Росія Через війну в РФ рекордна кількість інвалідів: шокуючі цифри
commentss НОВИНИ Всі новини

Через війну в РФ рекордна кількість інвалідів: шокуючі цифри

У Росії за рік кількість інвалідів зросла на 30%

16 березня 2024, 22:58
Поділіться публікацією:

У 2023 році в РФ на 30% зросла кількість чоловіків з інвалідністю у віці 31-59 років.

Через війну в РФ рекордна кількість інвалідів: шокуючі цифри

У РФ зростає кількість інвалідів. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє військова розвідка Великобританії, згідно з аналізом даних Пенсійного фонду і Фонду соціального страхування РФ, між 2022 і 2023 роками відбулося рекордне зростання кількості російських чоловіків у віці 31-59 років з інвалідністю.

Повідомляється, що у 2022 році в РФ офіційно налічувалося 1,67 млн чоловіків з інвалідністю, однак вже у 2023 році це число зросло на 507 тис. осіб або на 30%.

Зазначається, що збільшення кількості чоловіків з інвалідністю пов'язане з війною в Україні, позаяк значна більшість з понад 355 тис. жертв, яких зазнала російська армія в результаті конфлікту в Україні, — це поранені військовослужбовці.

У розвідці відзначили, що рекордне зростання чоловіків-інвалідів у віці 31-59 років і поранених суттєво позначиться на медичних і соціальних службах Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Палата представників Конгресу США вигадує все нові і нові "схеми", щоби відкласти на невизначений термін розгляд питання про виділення Україні нового пакету макрофінансової допомоги, відзначив політолог Петро Олещук. При цьому Олещук висловив здивування, що досі знаходяться співгромадяни, які беруться доводити, що "Дональд Трамп з республіканцями мріють про допомогу Україні".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Латвії Едгарс Рінкевичс підтримав заяву президента Франції Еммануеля Макрона про те, що Європа не повинна встановлювати для себе "червоні лінії" у російсько-українській війні, зокрема у питанні можливої відправки своїх військ в Україну. Президент Латвії також перефразував відомий крилатий латинський вираз "Carthago delenda est" ("Карфаген має бути зруйнований") на "Russia delenda est" ("Росія має бути зруйнована").



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини