Чи має Путін двійників: з'явилась відповідь з Кремля

У Кремлі відреагували на заяви про двійників президента Росії Володимира Путіна.

Речник Кремля Дмитрій Пєсков розповів, чи має президент Росії Володимир Путін двійників, які використовуються для безпеки російського диктатора.

Під час ефіру федерального марафону "Знання" речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на заяви щодо існування двійників у президента Росії Володимира Путіна.

"Путін у нас один", - коротко відповів Пєсков.

Нещодавно в мережі почали активно ширитись чутки, що президент Росії має двійників. Зокрема це стосується інформації про нібито смерть Путіна та заміну його на одного з двійників, які продовжують виконувати роль президента Росії.

Крім того, в мережу потрапляє дедалі більше відео та фотоматеріалів з дивною поведінкою президента Росії, що посилюю чутки, як про смерть Путіна, так і існування його двійників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Японії представили докази існування двійників Путіна. Згідно з аналізом кількох промов президента Росії вчені виявили, що його зовнішній вигляд та голос значно відрізняється. Наприклад, Путін який виступав на параді 9 травня відрізняється від Путіна, що був у Криму та Маріуполі. Однак, дослідження також виявило, що Путін, який відвідав окуповані території України також має значні відмінності з Путіним у Криму. Таким чином, японські дослідники вважають, що президент Росії має щонайменше двох двійників. Ця інформація підтверджується і даними української розвідки.

Також "Коментарі" писали про дивну поведінку Путіна, який раптово схопився за руку. Відповідне відео потрапило в мережу після кількох днів з часу чуток про смерть президента Росії.