Головна Новини Світ Росія Українська розвідка розповіла скільки Путін має двійників
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська розвідка розповіла скільки Путін має двійників

У ГУР назвали кількість двійників у президента РФ Володимира Путіна та білоруського диктатора Олександра Лукашенка.

19 червня 2023, 11:10 comments2006
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов вказав скільки Путін має двійників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Юсова для українського журналіста Валерія Калниша.

Українська розвідка розповіла скільки Путін має двійників

Путін та його двійники. Фото з відкритих джерел

За словами Андрія Юсова, українська розвідка виявила певні відмінності, які не властиві президенту Росії. Різниця між двійниками проявляється у фізіологічних ознаках, засобах безпеки та протокольних відмінностях. Таким чином ГУР змогли виявити, що президент Росії Володимир Путін має три двійники.

"Вони пробують робити все максимально реалістично, навіть карантин змушують терпіти для того, щоби зрештою зустрітись не з оригіналом", — стверджує представник Головного управління розвідки.

Юсов зазначає, що не всі союзники Путіна намагаються приховатись за двійниками.

"У Лукашенка немає двійників. Натомість зовнішність Путіна з самого початку сприяла існуванню двійників", — говорить Андрій Юсов.

Представник ГУР зазначив, що визначення справжнього Путіна є однією з пріоритетних завдань для його відправки на міжнародний трибунал або на засідання МКС.

Українська розвідка неодноразово заявляла про існування у Путіна двійників, зокрема керівник ГУР Кирило Буданов вказував, що деяким двійникам Путіна роблять пластичні операції, щоб вони були схожі на президента РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські пропагандисти Ольга Скабєєва та Євген Попов не очікували такої відповіді від гостя своєї програми на державному телебачені РФ. Російський журналіст заявив, що пропустив український контрнаступ, бо був на карантині через майбутню зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним.

Також "Коментарі" писали, що Інституту вивчення війни розповів про плани Кремля скористатись мирним планом представників Африки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини