Головна Новини Світ Росія Дивна поведінка Путіна: він раптово схопився за руку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивна поведінка Путіна: він раптово схопився за руку (ВІДЕО)

Про поганий стан здоров'я Путіна ходить усе більше чуток, а сам президент Росії підливає масла у вогонь своєю дивною поведінкою.

1 листопада 2023, 11:25 comments7251
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін під час зустрічі з членами Радбезу поводився незвично. Увагу інтернет-користувачів привернуло роздратування президента годинником на правій руці. Вони мають сумніви, що це справжній Путін.

Дивна поведінка Путіна: він раптово схопився за руку (ВІДЕО)

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

В останні кілька тижнів стали частіше з’являтись чутки про можливе перебування Путіна у реанімації, або навіть смерть російського диктатора. Такі заяви спростував речник Кремля Дмитрій Пєсков, який заявив, що Путін здоровий та виконує свої обов’язки.

Однак дивна поведінка Путіна продовжує привертати до себе увагу. Під час наради з членами Ради безпеки Путін мав проаналізувати ситуацію на Близькому Сході та можливими наслідками для РФ. Зустріч проходила за закритими дверима, однак Кремль опублікував відео з початку зустрічі тривалістю 12 хвилин. Ймовірно, це було зроблено, щоб спростувати чутки про смерть Путіна, але вийшло все навпаки.

У якийсь момент Путін поводиться нервово, хапає свою руку і швидко намагається зняти годинник. Інтернет жваво обговорює цей епізод зазначаючи, що можливо у президента Росії судоми, параліч або інші проблеми зі здоров’ям.

Деякі вказують, що це може бути черговий двійник Путіна. Наприклад Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко згадав коротке відео з серпня, коли Путін хотів подивитися на годинник на лівій руці. Ніби забув, що завжди носив його на правій руці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путіна висміяли у соцмережі. Усе через любов президента Росії до дивних столів.

Також "Коментарі" писали, що у Японії представили докази існування двійників Путіна, а російський аналітик розповів, де знаходиться його труп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини