Головна Новини Світ Росія Незвичайна поведінка Путіна: раніше він ховався від людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Незвичайна поведінка Путіна: раніше він ховався від людей

Президент Росії Володимир Путін неочікувано з'явився серед натовпу людей у Санкт-Петербурзі.

24 липня 2023, 10:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Незвичайна поведінка Путіна: раніше він ховався від людей

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

У мережу виклали запис, на якому президент Росії Володимир Путін відкритий до зустрічі з російськими громадянами на вулицях Санкт-Петербурга. Попри те, що раніше Путін намагався уникати близьких контактів з людьми. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням Twitter  радник МВС Антона Геращенка, який опублікував уривок відео з Путіним.

У короткому відео російський президент Володимир Путін та його білоруський колега Олександр Лукашенко в оточені охорони розмовляють з жителями Санкт-Петербурга. Путін без проблем фотографується і тисне руку жителям міста.

Такі дії є нетиповими для Путіна, який раніше практично не виходив до людей. Під час пандемії коронавірусу ЗМІ повідомляли, що президент Росії боїться хвороби, тому уникає контакту з іншими людьми.

Геращенко повідомляє, що на відео Путін сказав, що "люди важливіші ніж карантин". Однак інтернет-користувачі помічають, що від натовпу президента Росії відокремлює кордон охорони, який пропускає до Путіна лише окремих людей.

Нагадаємо, що в червні російський журналіст мав пробути кілька днів на карантині перед тим, як зустрітись з Путіним. Також під час карантину в Кремль приїжджав президент Франції Еммануель Макрон, який був змушений сидіти за довгим столом на відстані 4 метри від Путіна. Подібним чином Путін прийняв і канцлера Німеччини Олафа Шольца.

Незвичайна поведінка Путіна: раніше він ховався від людей - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін майже одночасно перебував у трьох місця. Відповідне відео з хронологією потрапило в мережу.

Також "Коментарі" писали про українську розвідку, яка розповіла скільки Путін має двійників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини