Головна Новини Світ Росія Чи може США змусити Росію піти на мирні переговори з Україною: реакція МЗС РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може США змусити Росію піти на мирні переговори з Україною: реакція МЗС РФ

Речниця МЗС РФ Марія Захарова прокоментувала можливість Заходу змусити Росію піти на мирні переговори про закінчення війни на умовах України.

12 грудня 2023, 16:52
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Держдепі та Білому домі цього тижня прозвучали заяви про необхідність змусити Росію піти на переговори на умовах України. На такі заяви відреагувала речниця МЗС РФ Марія Захарова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Чи може США змусити Росію піти на мирні переговори з Україною: реакція МЗС РФ

Марія Захарова про мирні переговори з Україною. Фото з відкритих джерел

Координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі вважає, що лише Україна має визначати умови та час щодо можливих мирних переговорів про закінчення війни, а США лише дають "для цього інструменти".

Заступник помічника президента США з нацбезпеки Джонатан Файнер пояснив, що Сполучені Штати хочуть створити такі умови для Росії, щоб Путін сів за стіл переговорів на умовах України, інакше йому доведеться воювати зі ще більш сильною Україною. Такі заяви прокоментувала речниця МЗС Росії Марія Захарова.

"Москва сприймає заяви про те, що США хочуть змусити Росію піти на переговори з Україною за умов Києва як чергове безглуздя", — сказала Захарова.

Також Захарова відреагувала на новий пакет допомоги США для України, який назвала "злочинною схемою".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про міністра оборони США Ллойда Остіна, який пояснив у чому помиляється Путін у війні в Україні. За словами очільника Пентагону, Путін не зможе дочекатись часу, коли Сполучені Штати перестануть допомагати Україні.

Також "Коментарі" писали, що представник адміністрації президента Росії Дмитрій Пєсков прокоментував візит Зеленського до США та його зустріч з президентом Джо Байденом. За словами речника Кремля переговори між президентами не вплинуть на війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/224528
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини