Головна Новини Світ Росія Чи можливий сценарій Казахстану для Росії й на що слід звернути увагу Кремлю, - депутат Держдуми
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можливий сценарій Казахстану для Росії й на що слід звернути увагу Кремлю, - депутат Держдуми

В Держдумі вважають, що в Росії не можуть відбутися масові протести як в Казахстані

6 січня 2022, 11:07
Поділіться публікацією:

Один з депутатів Держдуми Султан Хамзаєв розповів, чи можливі такі протести в Росії. Про це повідомляє Секрет фирмы.

Чи можливий сценарій Казахстану для Росії й на що слід звернути увагу Кремлю, - депутат Держдуми

У Держдумі заговорили про ціни на комунальні послуги, фото з відкритих джерел

Раніше Руслан Хасбулатов, колишній голова Верховної Ради РРФСР, повідомив, що сценарій Казахстану можливий для РФ, тому треба переглянути тарифи на комунальні послуги. Хасбулатов говорив, що Кремлю треба робити висновки з акцій протесту в Казахстані, оскільки в країні можуть відбутися масові заворушення.

Також він назвав причиною протестів у Казахстані саме ціни на комуналку та продукти харчування.

"Якщо ми матимемо соціальну революцію, то вона почнеться через ЖКГ. Потрібно негайно робити висновок російському уряду із ситуації. Політика Казахстану — це продовження політики РФ, вони беруть із нас приклад. Потрібно почати знижувати ціни на послуги ЖКГ. Всюди діють великі корпорації. Це недовговічна економічна система, ось вона вибухнула в Казахстані", — наголосив політик.

Однак депутат Хамзаєв спростував такі заяви та повідомив, що "в Росії соціальна ситуація спокійна, нормальна та робоча" й РФ на крок попереду Казахстану.

Як повідомляв портал "Коментарі", В ОБСЄ прокоментували події в Казахстані. Прес-служба Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) опублікувала звернення чинного голови організації, міністра закордонних справ Польщі Збігнєва Рау. З 2022 року Польща почала головувати в ОБСЄ.

Також ми писали, що російські десантники прибули до Казахстану. До складу сил ОДКБ увійшли підрозділи збройних сил Російської Федерації, Республіки Білорусь, Республіки Вірменія, Республіки Таджикистан та Киргизької Республіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини