Головна Новини Світ Росія Чи наважиться Путін на ядерний удар після деокупації Криму, - думка з Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи наважиться Путін на ядерний удар після деокупації Криму, - думка з Росії

Рішення про запуск ядерної зброї приймає 12 головне управління Міноборони РФ, яке займається технічним обслуговуванням, транспортуванням і безпекою ядерного арсеналу

20 квітня 2023, 18:20
Поділіться публікацією:

Ядерний шантаж Росії так і залишиться шантажем і до реального застосування ядерної зброї не дійде. Країни НАТО чітко дали зрозуміти Путіну, чим завершиться для нього подібна гра. Про це в Телеефірі розповів російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко, пишуть "Коментарі".

Чи наважиться Путін на ядерний удар після деокупації Криму, - думка з Росії

Наскільки реальною є ядерний удар РФ після звільнення українського Криму

Він зазначив, що застосування ядерної зброї Росією не несе жодного практичного сенсу та не дасть їй вирішальної переваги у війні. Путіну це дорого обійдеться і він про це знає. Яковенко переконаний, що ймовірність застосування стратегічного чи тактичного ядерного озброєння є дуже малоймовірною. США та союзники пояснили Путіну, що це стане самогубством для нього і він буде знищений конвенційними силами НАТО. Альянс вступить у війну і російська армія буде знищена.

"Втратити Крим це погано і болісно для Путіна, але втратити життя, всю російську армію, весь Чорноморський флот – набагато гірше. Ядерна зброя однаково не дасть вирішальної переваги російські армії. Це серйозний вид зброї, але наслідки будуть відчувати усі, навіть російські солдати та громадяни", – зазначив Яковенко.

Він також додав, що рішення про запуск ядерної зброї приймає 12 головне управління міністерства оборони Росії, яке займається технічним обслуговуванням, транспортуванням і безпекою ядерного арсеналу.

"Немає жодної червоної кнопки, яку Путін може "випадково" натиснути й почати ядерну війну. Офіцери цього управління добре навчені захисту від дурня – не просто від чиєїсь помилки, а від дурня, який очолює державу", – наголосив журналіст.

 Нагадаємо, "Коментарі" писали, що напередодні заступник держсекретаря Венді Шерман на відкритті конференції НАТО попередила союзників, що російський диктатор може використати ядерну зброю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини