Головна Новини Світ Росія Чи вдасться «перезапустити» РФ: Що планує З’їзд народних депутатів Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вдасться «перезапустити» РФ: Що планує З’їзд народних депутатів Росії

Поміняти конституцію, прапор та інші устрої теперішньої путінської Росії збираються делегати з’їзду, які збираються за кордоном вдруге

7 лютого 2023, 18:18
Поділіться публікацією:

З 20 по 23 лютого у Варшаві (Польща) проходитиме друга пленарна сесія заснованого торік З’їзду народних депутатів Росії — колишніх російських депутатів різних рівнів та скликань, пишуть "Коментарі" за інформацією оприлюдненою в Телеефірі російський адвокат, представника З’їзду Олексія Барановського.

Чи вдасться «перезапустити» РФ: Що планує З’їзд народних депутатів Росії

«Перезаснування» Росії

Російські опозиційні депутати вирішуватимуть, якою буде Росія після Путіна. Другий з’їзд присвячений заснуванню російської держави наново. Робоча назва нової держави — Російська республіка.

“Ухвалюватиметься концепція — проєкт Конституції Російської республіки. Російська республіка — це поки що робоча назва тієї держави, яка буде створена після падіння путінського режиму. Народні депутати обговорюватимуть, як ми собі це уявляємо. Очевидно, що країна має бути перезавантажена повністю. Це зміна всіх конституційних засад”, — розповів адвокат.

За його словами, після падіння режиму не буде ані назви Російська Федерація, ані триколору — прапор стане двоколірним, “без кривавої смуги”. А головне — конституційні основи Росії майбутнього.

“Про що ми говоримо? Про те, що буде укладено нову федеральну угоду з регіонами. Очевидно, що, наприклад, Ічкерія (Чеченська республіка) захоче жити самостійно. Можливо, ще якісь інші регіони, національні республіки. Але всі інші регіони повинні вирішувати: як, на яких умовах вони живуть разом, або теж йдуть у вільне плавання. Це вільний демократичний процес. Саме в такому ключі триває зараз дискусія на З’їзді народних депутатів”, — повідомив Олексій Барановський.

У з'їзді візьмуть участь депутати Росії, які у різний час представляли російський народ після обрання на міжнародно-визнаних виборах.        

Як писали "Коментарі", одним із завдань першого з’їзду, що відбувся торік восени, було те, що російські еліти мають отримати чіткий сигнал до готовності впливати на політику всередині країни та готовності повалити дикторський режим Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини