Головна Новини Світ Росія Чи відбудуться у Росії президентські вибори і чи є там місце Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи відбудуться у Росії президентські вибори і чи є там місце Путіну

У РФ усі процеси під контролем Кремля, усе керується, тому вибори в Росії — це лише одна назва

19 квітня 2023, 21:21
Поділіться публікацією:

У РФ прогнозують, що вибори президента-2024 можуть скасувати, а росіяни почнуть гадати, чи справжній Путін ними править, про це заявив у Телеефірі  політолог Володимир Фесенко, пишуть "Коментарі".

Чи відбудуться у Росії президентські вибори і чи є там місце Путіну

Чималою мірою проведення виборів президента-2024 у РФ залежить від ситуації на фронті

“На весну майбутнього року в РФ уже готують президентські вибори, вкотре треба Путіна обрати, однак, деякі російські коментатори кажуть, що вибори можуть навіть скасувати. Не тому, що Путін може програти. Вони бояться, що, якщо російська армія почне зазнавати серйозної поразки в Україні, почнеться низка військових провалів, то це створить вкрай негативне тло для обрання Путіна. Тоді на цей випадок вони можуть ввести воєнний стан і взагалі скасувати вибори в Росії, перенести їх на невизначений термін. Але поки що готують такий самий спектакль, які були й раніше в попередні роки”, — сказав він.

Також Фесенко погодився з думкою, що до цього потрібно дожити, з огляду на прогнози і зливи інформації про те, що коїться в Кремлі і найближчому оточенні Путіна.

“У зв’язку з цим згадується відомий анекдот: “Якщо не нормальним чином, то опудалом або тушкою”. Мається на увазі — головне представити персонаж, що він нібито править Росією, бере участь у виборах. Як воно буде насправді ніхто точно не знає”, — каже політолог.

За його словами, це все ніщо інше, як російські PR-ігри.

“А реально в Росії, я думаю, скоро почнуть гадати, а хто ними править — справжній Путін чи царя підмінили? Тому не здивуюся, якщо такі розмови в Росії скоро почнуться”, — підсумував Володимир Фесенко.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що не тільки Німеччина. Ще дві країни доставили системи ППО Patriot в Україну.

Як писали "Коментарі", у російських окупантів абсолютно немає панацеї до нового виду зброї, яким користується ЗСУ. Переносний протитанковий ракетний комплекс (ПТРК) Javelin (“Джавелін”) і переносний зенітно-ракетний комплекс (ПЗРК) Stinger (“Стінгер”), показали себе на фронті в боях проти російських окупантів із найкращих позицій.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що під час війни з тюрем Росії зникло 17 тисяч ув'язнених. Недорахувалися ув’язнених в 35 регіонах Російської Федерації.

Читайте також на сайті "Коментарі" – Росія порушує зернову угоду і сподівається задушити українську економіку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини