Головна Новини Світ Росія Чи закінчиться війна на Донбасі найближчим часом: у МЗС Росії відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи закінчиться війна на Донбасі найближчим часом: у МЗС Росії відповіли

Лавров бачить у діях України "мілітаристські устремління"

31 грудня 2021, 12:08
Поділіться публікацією:

Глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров висловив думку, що війна на Донбасі далека від завершення. У цьому, за словами російського чиновника, нібито винна Україна. Про це пише видання РБК-Україна з посиланням на "РІА Новости".

Чи закінчиться війна на Донбасі найближчим часом: у МЗС Росії відповіли

Сергій Лавров - фото з відкритих джерел

Політик заявив, що українська влада "не збирається робити кроки щодо врегулювання конфлікту на Донбасі на безальтернативній основі мінського "Комплексу заходів".

"Війна, що триває в Україні вже восьмий рік, далека від завершення", — сказав Лавров.

Зазначимо, що раніше очільник МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що Москва дасть "адекватну відповідь" на "будь-які можливі військові провокації Києва проти Донбасу". Слова Лаврова були адресовані у бік української влади, але при цьому російський дипломат мав на увазі Захід, який підтримує Україну у боротьбі з російською агресією.

Сергій Лавров зазначив, що Захід не змінив своєї політики після попереджень Росії та продовжує підтримувати в Україні мілітаристські настрої. Офіційний Київ цю політику теж підтримує та розглядає допомогу Заходу як стимул для того, щоб розпочати військову провокацію на сході України.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов оцінив ймовірність повномасштабного військового вторгнення Росії на територію нашої держави найближчим часом. Так, політик вважає, що Російська Федерація не може здійснити це фізично, тому Данилов закликав українців відпочивати спокійно у новорічні свята.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини