Головна Новини Світ Росія Чистки в Міноборони РФ продовжуються: чи зможуть бухгалтера керувати генералами
commentss НОВИНИ Всі новини

Чистки в Міноборони РФ продовжуються: чи зможуть бухгалтера керувати генералами

У Росії продовжуються чистки в Міноборони, розповідає політичний та військовий оглядач групи «Інформаційний опір» Олександр Коваленко

17 червня 2024, 18:33
Поділіться публікацією:

Як заявив Олександр Коваленко, чистки на набережній Фрунзе продовжуються і набирають обертів. Щоправда, за його словами, увага останніх тижнів була приділена "дрібним сошкам", рівня "принеси-подай", але після усунення відомчих клерків взялися знову за "жирних особин".

Чистки в Міноборони РФ продовжуються: чи зможуть бухгалтера керувати генералами

Міноборони РФ

Коваленко підкреслив, що військовий злочинець, розшукуваний МКС, він же президент Росії, Володимир Путін, зняв з посад заступників міністра оборони РФ Павла Попова, Тетяну Шевцову, Миколу Панкова і Руслана Цаликова. Замість них були призначені Леонід Горнін, Ганна Цивільєва, Павло Фрадков та Олег Савельєв.

"Все це особи зі складу економічного пулу, які нічого спільного з військовою справою не мають навіть на півшишечки. Кирзачей масово змінюють на бухгалтерів, з усіма витікаючими. Де ви бачили спадкового генерала, у якого батько, дід і прадід на Фрунзенській був генералом і який підпорядковуватиметься бухгалтеру? Епоха внутрішньовідомчого саботажу ще ніколи не мала таких передумов для цвітіння та пахощів",
— заявив Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Росії почалися чистки у Міноборони. При цьому Путін звільнив Сергія Шойгу з посади голови Міноборони і відправив його працювати в Радбез.

При цьому, як вважають експерти, чистки в Міноборони терористичної Росії, перш за все, є ударом по клану Патрушева, Чемезова і, власне, самого Міноборони . При цьому є думка, що "розстрільні списки" на звільнення чи арешти особисто затверджує сам Путіни. Крім того, вважається, що сам Патрушев остаточно втратив контроль над силовиками, наразі їх особисто контролює Путін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини