Головна Новини Світ Росія Чого бояться росіяни: топ-5 страхів жителів країни-агресора
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого бояться росіяни: топ-5 страхів жителів країни-агресора

Жителі РФ поділилися своїми страхами

1 грудня 2023, 21:30
Поділіться публікацією:

Громадяни Росії бояться важко захворіти, інфляції, проблем у дітей, терактів і зниження доходів. Про це свідчать результати опитування, яке провели аналітичний центр НАФІ та страховий дім ВСК, повідомляє портал "Коментарі".

Чого бояться росіяни: топ-5 страхів жителів країни-агресора

Росіяни розповіли, чого бояться. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що головними страхами жителів країни-агресора напередодні Нового року стали важкі хвороби (30%), інфляція і зростання цін (27%), проблеми у їхніх дітей (26%), зниження рівня доходів (23%) і загроза терактів (19%).

Крім того, зазначає видання, 18% опитаних висловили занепокоєння щодо можливого сплеску нової хвилі пандемії, 14% — побоюються катастрофічних подій (повені, урагани, землетруси, природні пожежі), а 13% — бояться зіткнутися з шахраями.

Загалом, майже в усіх мешканців РФ (93%) є побоювання і страхи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін видав указ про збільшення штатної чисельності збройних сил РФ до 1 мільйона 320 тисяч військовослужбовців. Кремль заявив, що збільшує чисельність армії через нібито зростаючі загрози для Росії, які пов'язані з триваючим розширенням НАТО та повномасштабним вторгненням російських окупантів в Україну. Рішення Путіна у Кремлі назвали "адекватною реакцією" на "агресивну діяльність НАТО".

"Коментарі" також писали, що так звана окупаційна адміністрація Херсонської області змушує місцевих співробітників бюджетної сфери відправлятися до Москви для участі у пропагандистській виставці “Росія". Виставка функціонує з листопада та є важливою складовою передвиборчої програми міжнародного злочинця Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини