Головна Новини Світ Росія Чоловік померлої від раку російської акторки почав судитися за її нерухомість
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік померлої від раку російської акторки почав судитися за її нерухомість

Петро Чернишов подав позов до компанії-забудовника.

22 липня 2024, 23:35 comments3399
Поділіться публікацією:

 Анастасія Заворотнюк, російська актриса і ведуча, померла 30 травня після тривалої боротьби з онкозахворюванням. Її чоловік, фігурист Петро Чернишов, наразі судиться за нерухомість Заворотнюк. Він подав позов до забудовника через невиконання зобов'язань у пайовому будівництві.

 Чоловік померлої від раку російської акторки почав судитися за її нерухомість

Петро Чернишов (фото з відкритих джерел

Заворотнюк володіла особняком у Крекшино вартістю 120 мільйонів рублів, який переписала на свою молодшу дочку та маму. Дві квартири в Москві були визначені середньому синові та старшій доньці. Чернишов, ймовірно, зосереджений на вирішенні юридичних питань, що виникли після смерті дружини.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що діти російської акторки, що померла від раку, можуть вигнати з дому її чоловікаРосійські пропагандисти і далі  розповідають  про те, як житиме  родина  Анастасії Заворотнюк,  після  того, як вона померла. 

Як стверджує  7 днів, чоловік  телезірки може залишитись  без житла. За інформацією видання,  будинок артистки, де вона  мешкала останні роки, вона  відписала своїм старшим дітям — дочці Анні та синові Майку. Журналісти видання стверджують, що в другого чоловіка зірки  і дітей Анастасії Заворотнюк дуже  непрості  відносини. Під час  похорону можна було побачити, що він тримався  в стороні від дітей  телезірки. Одразу після  поховання Заворотнюк, ніби від імені Петра Чернишова шахраї почали  надсилати повідомлення з проханням  перерахувати  йому гроші. "Це жахливо блюзнірство. Я не розумію, чому такі люди є. Бог їм суддя", — відповів  на це Петро  Чернишов.

Також відомо російська кіноакторка Анастасія Заворотнюк, яка пішла з життя в ніч на 30 травня 2024 року, ще три роки тому вказала, як розподілятимуть її майно після смерті. 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини