Головна Новини Світ Росія Чоловік російської співачки вистрибнув з вікна і розбився насмерть: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік російської співачки вистрибнув з вікна і розбився насмерть: що відомо

Олександра Рудіна не врятували після падіння

30 липня 2023, 23:40 comments1097
Поділіться публікацією:

53-річний  росіянин, який був чоловіком та продюсером російської зірки Наталі — Олександр Рудін – вчинив самогубство в  російській столиці.  Тіло Рудіна   виявили на даху під'їзду багатоповерхівки на Біломорській вулиці Москви. 

Чоловік російської співачки вистрибнув з вікна і розбився насмерть: що відомо

Олександр Рудін і співачка Наталі (фото з відкритих джерел)

Як інформує Telegram-канал Shot,  останніх два роки Рудін потерпав від депресії, яка з'явилась, як наслідок коронавірусних ускладнень. До цього ж   родина пережила важку втрату, нещодавно пішов з життя  батько Олександра. Подейкують, що ця втрата  підштовхнула покійного до  самогубства.

До цього, Олександр  Рудін  турбувався про кар'єру дружини. Від коронавірусу  росіянин  вилікувався  два роки тому, проте наслідки хвороби давали знати себе весь цей період.  Тільки  останній місяць Рудін   почував себе ліпше, тому несподівана смерть стала для  родини несподіваною. 

Поховають Олександра  Рудіна пройде в  місті Дзержинську, звідки він родом. Про це повідомила його дружина-співачка.

Сама Наталі -  виконавиця з РФ, яка стала популярною, після  того, як заспівала свої пісні як, от "О Боже, какой мужчина", "Ветер с моря дул", "Ты такой" і "Шахерезада".

В 1991 році вона  одружилась з  Олександром  Рудіним.  Подружжя  виховувало трьох дітей — синів Арсенія, Анатолія та Євгена. 

При цьому, сама знаменитість мовчить і  такою позицією одобрює все, що робить  злочинний кремлівський режим Кремля. Наталі  не дає своїх коментарів щодо військового вторгнення  в Україну,  але і далі виступає з концертами на території  РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Росії раптово помер кремлівський політик та чоловік російської співачки. 20 травня, в РФ пішов з життя  чоловік російської співачки Діани Гурцкой. Як інформують російські ЗМІ, вертаючись із службової поїздки, помер заступник Міністра науки і вищої освіти РФ Петро Кучеренко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини