Головна Новини Світ Росія Чому з'явилася інформація про ймовірність терактів у Москві: що може статися
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому з'явилася інформація про ймовірність терактів у Москві: що може статися

Низка західних країн хочуть врятувати своїх громадян від політики Путіна

9 березня 2024, 15:25 comments5163
Поділіться публікацією:

Західні країни, а також їхні союзники на кшталт Південної Кореї заявили про ймовірність терактів у Москві найближчим часом. З чим це пов'язано? Чому саме зараз? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Чому з'явилася інформація про ймовірність терактів у Москві: що може статися

Москва. Фото: із відкритих джерел

Незабаром Путіну не треба буде вдавати, що йому цікаві чиїсь права

Політолог, офіцер ЗСУ Петро Охотін поділився такою думкою:

"Пов'язую ці попередження не з терактами у класичному сенсі. Йдеться про бажання врятувати своїх громадян від політики Путіна, яка копіює методи Кім Чен Ина. Ніхто не хоче повторити ситуацію з американським студентом Отто Уормбіром, якого фактично закатували у Північній Кореї".

Незабаром, зазначає експерт, у Росії відбудуться так звані вибори із наперед визначеним результатом.

"Після них можливе зняття демократичного фасаду з палацу кремлівської тиранії, – попереджає Петро Охотін. – Путіну просто не треба буде вдавати, що йому цікаві чиїсь права. А винних шукатимуть".

У соціальних проблемах, економічних винними називатимуть іноземців та їхніх "шпигунів", наголошує експерт. Таке вже було в Росії, наголошує він. І знову буде.

Не можна виключати теракти у Москві

Політолог, військовослужбовець Дмитро Воронков звертає увагу на серйозний дефіцит інформації щодо гіпотетичних терактів у столиці РФ.

"Але я не виключав би, що теракти в Москві можливі. Наприклад, із боку якоїсь підпільної опозиційної структури. Радикальної. Спрямованої проти путінського режиму", – пояснює експерт.

На його думку, це може бути група, яка об'єднана низкою ідей. І яка має на меті не лише заволодіння влади, а й – припинення війни проти України. З урахуванням того, що РФ все більше йтиме в ізоляцію, а Путін явно має намір воювати, поки залишатиметься при владі.

"Можливо теракти будуть спрямовані проти військових об'єктів, держустанов, – розмірковує Дмитро Воронков. – Якщо ж під удар потраплять цивільні об'єкти, це швидше означатиме, що ноги тут ростуть із Кремля. Що це саме путінський режим вкотре влаштував теракти з метою залякати росіян та перевести стрілки на Україну та Захід".

Читайте також на порталі "Коментарі" — які процеси відбуваються в США та Європі: чи ризики для України збільшилися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

9 березня 2024, 16:44

За терактом стоит НАТО по этому и визг со всех утюгов. Но дебилам это не понять)))


Новини