Головна Новини Світ Росія Ці не підведуть: на яких росіян Путін робить савку у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ці не підведуть: на яких росіян Путін робить савку у війні проти України

Аналітики Bloomberg вважають, що диктатор Путін робить ставку на бідних росіян, які готові піти на війну за гроші

13 січня 2023, 14:20 comments1571
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін у війні проти України робить ставку на росіян, рівень життя яких нижчий за середній. Здебільшого ці люди добре піддаються пропагандистським хитрощам, і вони готові воювати за будь-які ідеї Кремля, якщо за це ще й платять гроші. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Bloomberg.

Ці не підведуть: на яких росіян Путін робить савку у війні проти України

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Видання наголошує, що бідними людьми простіше маніпулювати і саме бідні росіяни сьогодні стають ядром путінського електорату. Після початку повномасштабного вторгнення в Україну саме на цей клас зумів спертися диктатор.

"Bloomberg" наводить думку експертів, які вважають, що найбідніші росіяни використовують війну в Україні як спосіб заробітку, якнайшвидший порятунок від труднощів та боргів. Цьому також сприяє російська пропаганда, яка розповсюджує рекламу армії у соцмережах та на рекрутингових порталах.                                                                                                                                                                                     

У Путіна розуміють, що треба й надалі підтримувати лояльність бідного населення. Тому, незважаючи на складнощі в економіці, в Росії були збільшені соціальні виплати. Хазяїн Кремля наказав виплатити сім'ям загиблих в Україні солдатів по 5 млн рублів, а пораненим – 3 млн рублів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, чим закінчилася битва за Соледар: хто наразі контролює місто.

Також видання "Коментарі" повідомляло – скільки мільйонів солдатів російський диктатор Путін хоче кинути на Україну: дані української розвідки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини