Головна Новини Світ Росія "Цифри дуже великі": Росія збирається заповадити жорсткі плани мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

"Цифри дуже великі": Росія збирається заповадити жорсткі плани мобілізації

Геннадій Гудков заявив, що цифри дійсно великі.

28 серпня 2024, 21:55 comments1285
Поділіться публікацією:

 У бесіді з "Главредом" колишній депутат Державної думи і російський опозиційний політик Геннадій Гудков поділився інформацією про підготовку до мобілізації в Росії. Він розповів про плани щодо кількості призовників в новій хвилі мобілізації.

"Цифри дуже великі": Росія збирається заповадити жорсткі плани мобілізації

Мобілізація в РФ (фото з відкритих джерел)

"Хоча точних даних у мене немає, відомо, що деяким військкоматам в містах поставили завдання. Розмах плану виглядає дилетантським – планують мобілізувати близько 800 тисяч осіб або навіть більше. Але джерела повідомляють, що військкомати, ймовірно, не зможуть виконати це завдання через занадто короткі терміни. Військкомати вже заявляють: ми не в змозі впоратися з такою кількістю. Їх потрібно годувати, забезпечувати обмундируванням і ночівлею. Куди всіх цих людей подіти? Нереальні терміни і цифри", – повідомив Гудков.

Колишній депутат підкреслив, що цифри дійсно великі.

"Нова хвиля мобілізації планується у найбільших мегаполісах Росії: Москві, Московській області, Санкт-Петербурзі, Ленінградській області, Краснодарі, Єкатеринбурзі, Новосибірську та інших великих містах", – додав Гудков.

Політик також відзначив, що ця інформація надходить від численних джерел, які мають певний зв’язок із процесами мобілізації. За його словами, Росія вже на дев’яносто відсотків готова оголосити мобілізацію; залишилось лише політичне рішення.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія готується до нової хвилі мобілізації Генеральний штаб Російської Федерації та військові комісаріати отримали інструкції щодо підготовки до мобілізації, яка ймовірно може бути оголошена 6 вересня. Про це повідомив Геннадій Гудков, колишній депутат Держдуми та опозиційний політик. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини