Головна Новини Світ Росія Цинізм зашкалює: Путін в інтерв'ю заявив, що "Україна та Росія домовляться між собою"
commentss НОВИНИ Всі новини

Цинізм зашкалює: Путін в інтерв'ю заявив, що "Україна та Росія домовляться між собою"

Також Путін сказав, що Захід нібито почав усвідомлювати неможливість стратегічної поразки Росії.

9 лютого 2024, 03:45 comments1334
Поділіться публікацією:

9 лютого о першій ночі американський "журналіст" Такер Карлсон опублікував своє інтерв'ю з російським президентом Путін, де той заявив, що нібито "Росія і Україна рано чи пізно домовляться".

Цинізм зашкалює: Путін в інтерв'ю заявив, що "Україна та Росія домовляться між собою"

Інтерв'ю Путіна Карлсону (фото з відкритих джерел)

Своє інтервʼю Карлсон опублікував нас сторінці у соцмережі Х.

У розмові Путін заявив, що Захід нібито почав усвідомлювати неможливість стратегічної поразки Росії.

"Захід почав усвідомлювати неможливість стратегічної поразки Росії, нехай подумає, що робити далі, ми готові до діалогу", — заявив Путін.

Варто зазначити, що інтерв'ю Путіна стало повтором озвучених тез російського президента, які він повторяє щодня. Путін говорив про Сталіна, скаржився на Бандеру з Шухевичем, звинуватив Україну в нападі на РФ. Також традиційно звинуватив США та Захід у війні. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що оголошено дату виходу інтерв'ю Путіна. 7 лютого у Кремлі підтвердили, що американський журналіст Такер Карлсон взяв інтерв’ю з Володимиром Путіним. Це перше інтерв'ю Путіна західному журналісту після повномасштабного вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року. Як повідомив Такер Карлсон в Instagram, інтерв’ю з Путіним опублікують в четвер о 18:00 в США, що означає, що в Україні воно вийде о першій ночі 9 листопада.

Також "Коментарі" писали про те, що Клінтон різко розкритикувала Карлсона за інтерв'ю з Путіним. Колишня держсекретарка США Гілларі Клінтон різко відреагувала на дії американського журналіста Такера Карлсона, який взяв інтерв'ю в президента Росії Володимира Путіна. Клінтон назвала Такера "корисним ідіотом" та "цуциком". 

Під час інтерв'ю на MSNBC Гілларі Клінтон запитали про її ставлення до інтерв'ю Карлсона з Путіним. За словами Клінтон, з американського журналіста в Росії всі сміються.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини