Головна Новини Світ Росія Цього разу все буде без гучних заяв. Як і коли РФ може напасти на Казахстан
commentss НОВИНИ Всі новини

Цього разу все буде без гучних заяв. Як і коли РФ може напасти на Казахстан

РФ може напасти на Казахстан, якщо вона програє війну в Україні, заявив в коментарі online.ua доброволець із Казахстану Жасулан Дуйсембін з позивним Джаз. За його словами, Кремль все ж захоче продемонструвати хоч якісь перемоги

9 квітня 2024, 15:15
Поділіться публікацією:

Якщо країна-агресор зрозуміє, що їй в Україні "нічого не світить", то може прийняти рішення, щоб напасти на Казахстан. При цьому, як вважає Джаз, росіяни швидко придумають казки про якісь "біолабораторії" чи "нацистів", щоб виправдати вторгнення.

Цього разу все буде без гучних заяв. Як і коли РФ може напасти на Казахстан

Казахстан і Росія

Окрім того, доброволець вважає, що окупанти вчаться на своїх помилках. Тому, підкреслює він, ніхто не буд більше робити заяв у стилі "взяти Київ за три дні". Як вважає Дуйсембін, російський диктатор Володимир Путін намагатиметься все зробити максимально тихо, і вже потім продемонструвати результат.

При цьому Джаз вважає, що насправді кремлівському диктатору не потрібні нові території, Казахстан йому потрібен тільки для того, щоб компенсувати втрачені у війні ресурси, а також він і далі хоче, щоб його ім’я було внесено у підручники історії.

Разом з тим, каже доброволець, якщо Росія зможе окупувати Казахстан, то населення Російської Федерації одразу забуде про всі втрати на Донбасі.

При цьому Джаз висловив сподівання, що президент Туреччини Реджеп Ердоган не дозволить Путіну образити Казахстан.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Росії звинуватили Казахстан в тому, що він нібито проводить політику "дерусифікації" та займається саботажем. Там заявили, що такі дії приведуть до погіршення відносин між державами.

При цьому депутат Держдуми країни-агресора Андрій Гурульов заявив про те, що наступною ціллю Росії після України стане саме Казахстан. За його словами, нібито рішення із приводу вторгнення уже прийнято, ведеться робота з підготовки таких дій.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини