Головна Новини Світ Росія Дедлайном є ранок. Російські повстанці зробили чергову заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Дедлайном є ранок. Російські повстанці зробили чергову заяву

Добровольці із легіону «Свобода Росії» опублікували в соцмережах чергову заяву, в якій дали жителям Курської та Білгородської областей час до ранку, щоби виїхати із районів, які стануть небезпечними

14 березня 2024, 19:16
Поділіться публікацією:

Зокрема, в заяві легіону "Свобода Росії" вказано, що жителі Курської та Білгородської областей мають час із 21 години 14 березня до 7 ранку 15 березня, щоб виїхати із регіонів і зберегти собі життя. Повстанці заявили, що саме для таких цілей вони відкривають гуманітарний коридор.

Дедлайном є ранок. Російські повстанці зробили чергову заяву

Легіон "Свобода Росії"

"Збережіть свої життя та життя ваших дітей",
— сказано в заяві.

Російські повстанці повідомили, що вже завтра вранці вони почнуть нищити російських військових, які ховаються у мирних кварталах.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 13 березня російські повстанці анонсували проведення наступного дня масових ударів із повітря по позиціям російських військових у Курській та Білгородській областях. У зв’язку з цим вони закликали владу цих регіонів організувати евакуацію мирних громадян.

Втім, 14 березня російські повстанці заявили, що представники російської влади проігнорували їх попередження, більше того перешкоджають тим мешканцям, які хочуть покинути небезпечні території самостійно. Російські повстанці ще раз закликали мирних громадян не чекати, а самостійно евакуюватися із зони бойових дій.

Згодом, у соцмережах з’явилося відео, як росіяни із Білгородської області з сумками біжать дорогою, намагаючись врятуватися від війни. Із цього приводу журналіст Роман Цимбалюк відзначив, що росіяни зараз почуваються так, як українці в перші дні широкомасштабного вторгнення Росії.

Разом з тим, у Міноборони країни-агресора жваво рапортують, що кожного дня на території Курської та Білгородської областей вони "знищують сотні українських військових", а також багато танків і різної техніки західного зразка. Втім, очевидно, що ці повідомлення розходяться із дійсністю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

aress

14 березня 2024, 22:31

Сумасшедший секс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой секс незабываемым:----- https://use.my/eralis


Новини