Головна Новини Світ Росія У мережі з’явилося епічне відео того, як росіяни тікають з Білгородської області
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з’явилося епічне відео того, як росіяни тікають з Білгородської області

В мережі показали епічне відео втечі росіян із Грайворона, що в Білгородській області. Як відзначив журналіст Роман Цимбалюк, росіяни тікають так, як українці в перші дні війни

14 березня 2024, 15:06
Поділіться публікацією:

Росіяни, які проживають у Білгородській та Курській областях почали рятуватися втечею на тлі попереджень добровольців Російського добровольчого корпусу та легіону "Свобода Росії" про нанесення ударів по військовим об’єктам.

У мережі з’явилося епічне відео того, як росіяни тікають з Білгородської області

Втеча росіян

У середу 13 березня російські повстанці закликали мешканців двох областей виїхати з них. Також вони просили місцеву владу, аби зберегти життя цивільних, організувати їх евакуацію.

Втім, як відзначили російські повстанці 14 березня, міські адміністрації проігнорували їх попередження і не організували евакуацію. Тому бійці звернулися напряму до росіян і закликали їх терміново покинути Курську та Білгородську області. Також повстанці закликали місцеву владу припинити перешкоджати евакуації громадян із зони бойових дій.

Після чергового попередження росіяни почали самостійно рятуватися втечею. На відео, яке опубліковано в соціальних мережах, видно як росіяни тікають із сумками.

Це відео у Фейсбуці прокоментував журналіст Роман Цимбалюк.

"Росіяни втікають, як ми в перші дні війни: діти – сумки – страх – невизначеність! Куди ви? Потерпіть ще трохи, ми вас звільнимо!",
- відзначив журналіст.


Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 12 березня представники легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу та "Сибірського батальйону" зайшли на територію Курської та Білгородської областей і розпочали бої з армією країни-агресора.

Російські повстанці повідомили, що 14 березня планують ударами з повітря знищити військові об’єкти на території двох областей і закликали мешканців до термінової евакуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини