Головна Новини Світ Росія Депутат від партії Путіна пропонує "скасувати" незалежність України та країн Балтії: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат від партії Путіна пропонує "скасувати" незалежність України та країн Балтії: подробиці

У РФ придумали черговий маразм про "скасування" незалежності прибалтійських країн та України

14 червня 2022, 17:05
Поділіться публікацією:

Російська Держдума знову хоче "скасовувати" незалежність країн, що активно борються з російською агресією. Цього разу до списку потрапили усі країни Балтії та Україна. З такою пропозицією виступив путінський депутат від партії "Єдина Росія" Євген Федоров, який вже пропонував "скасувати" незалежність Литви, пишуть російські ЗМІ. 

Депутат від партії Путіна пропонує "скасувати" незалежність України та країн Балтії: подробиці

У російській Думі знову придумали черговий маразм (фото з відкритих джерел)

Кремлівський політик заявив, що таке "рішення" дозволить та допоможе рф у боротьбі про США та НАТО. На думку Федорова, саме Україна, Естонія, Литва та Латвія незаконно вийшли із складу Радянського союзу. Саме тому рф нібито може "скасувати" незалежність цих держав. Також кремлівський пропагандист заявив, що  "військовий конфлікт" в нашій країні виник не  через те, що рф напала на Україну, а з причини подій 1991 року.

"Скасування незалежності" країн Балтії та України, як переконаний депутат від керівної партії в рф "допоможе Росії в боротьбі з НАТО та США". Адже, зважаючи на ці обставини, Литва, Латвія та Естонія можуть вийти з НАТО.

  "Статут НАТО має пункт 6, за яким спірні території не можуть входити до Альянсу. Щойно території Балтії будуть визнані спірними, це стане підставою для виключення країн Балтії з НАТО", -  такими є реальні наміри  представника російської  Держдуми. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Санкції створили проблеми "Газпрому": поставки газу по одному із газогонів різко впадуть.Російська газова компанія "Газпром" знизить різко постачання через газогін "Північний потік-1", а все через ремонт агрегатів від  компанії Siemens. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу компанії.


 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини