Головна Новини Світ Росія Путін на зустрічі із олігархами РФ намагався виправдати війну в Україні та порадив, як треба вести бізнес
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін на зустрічі із олігархами РФ намагався виправдати війну в Україні та порадив, як треба вести бізнес

Путін провів зустріч з найбільшими підприємцями Росії

16 березня 2023, 17:38 comments2866
Поділіться публікацією:

16 березня очільник Кремля Володимир Путін з початку повномасштабного вторгнення в Україну провів офіційну публічну зустріч з найбільшими російськими підприємцями.  Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на The Guardian та Meduza.

 Путін на зустрічі із олігархами РФ намагався виправдати війну в Україні та порадив, як треба вести бізнес

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Під час зустрічі почав переконувати російських бізнесменів, що "в Росії краще", а ще — "антиросійськими санкціями Європа покарала саму себе".

Путін вкотре закликав бізнесменів вкладати гроші в Росію, зокрема, в нові технології, виробничі потужності та підприємства, щоб допомогти країні перемогти "спроби Заходу зруйнувати її економіку".

 На думку Путіна сьогодні у Росії відкриваються "величезні можливості практично для будь-якого бізнесу".

"Ті, хто залишився тут і реально працює, виявилися розумнішими, енергійнішими, ефективнішими, ніж ті, хто виїхали і дають поради нашим недоброзичливцям. Я часто від вас чув, що там надійніше. А тепер? Ми всі маємо розуміти, що тут основа нашого існування", — заявив у своєму виступі Путін.

 Стало відомо, що на зустріч з Путіним прийшли відомі російські мільярдери, які потрапили під санкції Заходу, зокрема Олег Дерипаска, Володимир Потанін, Олексій Мордашов, Герман Хан, Віктор Вексельберг, Віктор Рашніков, Андрій Мельниченко та Дмитро Мазепін.  

У своєму виступі Путін намагався виправдатися перед олігархами та заявив,  що у нього не було іншого вибору, окрім як "ввести свої сили в Україну".

Путін заяви, що РФ зіштовхнулася з "війною санкцій", але швидко переорієнтовує свою економіку на країни, які не вводили обмежень проти держави-агресора.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін знову цинічно погрожує Європі через санкції

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини