Головна Новини Світ Росія Діти курили вейп: у Росії помер 12-річний юнак, його сестра знаходиться в комі
commentss НОВИНИ Всі новини

Діти курили вейп: у Росії помер 12-річний юнак, його сестра знаходиться в комі

Підлітків знайшли непритомними у Росії

12 січня 2022, 22:45
Поділіться публікацією:

В Російській Федерації, в місті Бійськ  через дорослі забави, нібито накурившись вейпу, пішов з життя 12-літній школяр. Його старша сестра та її знайома зараз знаходяться в лікарні. Про цю трагедію інформує Telegram-канал Mash.

Діти курили вейп: у Росії помер 12-річний юнак, його сестра знаходиться в комі

Студентки з 12-річним хлопчиків покурили вейп, хлопчик помер (фото t.me/breakingmash)

 За оприлюдненою тут інформацією, ще два дні тому хлопчик із 17-річною сестричкою пішли до своєї знайомої, яка вже була повнолітньою. Вони залишились ночувати, і, знайшовши вейпи, почали курити. Саме від цього   у них погіршилось  самопочуття. Вже зранку бабця знайшла в  цій оселі всю компанію непритомною.  Підліток загинув, а дівчат екстрено відправили до лікарні. За попередньою інформацією, вони знаходяться там у важкому стані.

 За наслідками цього інциденту порушено кримінальну справу.

За  інформацією іншого Telegram-каналу Shot, постраждалі  від дорослих забав росіянки навчаються в Бійському коледжі. Одна з молодих городянок зараз знаходиться в медичному закладі в комі.  В  повідомлені зазначається, що після того, як вони накурились вейпів, всім трьом молодим росіянам стало погано. Зранку їх знайшли вже непритомними.

Незадовго перед цією бійською трагедією, студентка з цієї компанії, яку зараз рятують лікарі, на своїй сторінці в соцмережах розмістила власний відеоролик, де вона палить і співає наступні рядки популярного серед молоді хіту: "Я курю весь день, поки мені не стане погано". Вона ще не знає, що ця доросла пристрасть доведе до могили її юного брата, а краща колежанка буде перебувати в комі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії 15-річний хлопець три роки ґвалтував свою малолітню зведену сестру.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини