Головна Новини Світ Росія Дивна смерть російського топгенерала та його дружини: з'явилися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивна смерть російського топгенерала та його дружини: з'явилися нові подробиці

Тіло Свиридова та його дружини знайшли лише через тиждень

16 листопада 2023, 21:15 comments1791
Поділіться публікацією:

В РФ  оприлюднили причину смерті  колишнього командувача 6  російською армією ВПС та ППО  Володимира Свиридова та його дружини. Подружжя пенсіонерів нібито отруїлось чадним газом з причини несправної  колонки.  Але дещо раніше повідомляли, що фахівці  служби газу проводили виміри та не  знайшли перевищень допустимої концентрації шкідливих речовин.

Дивна смерть російського топгенерала та його дружини: з'явилися нові подробиці

Володимир Свиридов (фото з відкритих джерел)

Зараз  інформатор  Telegram-каналу SHOT заявив, що в приватному  особняку  Свиридових  в населеному пункті Анджієвський  Мінераловодського міського округу була встановлена автоматична газова колонка з електронним управлінням. Вона підключалась  до електромережі. Під час відключення електроенергії в  колонці   повинен спрацювати запобіжник, що блокував  подачу газу, але цього не сталось.

Майже  тиждень тому, вночі, коли  подружжя спало,  на території селища відключилась подача електрики,  автоматичні електрогенератори не спрацювали, запобіжник в механізмі  колонки також. Кімнати будинку  наповнились газом, і Свиридові задихнулись

Пізніше, коли  світло  знову ввімкнулось, подачу газу було  припинено. Зазначають, що  з цієї причини виміри в день, коли були виявлені тіла,  не показали перевищень допустимої концентрації шкідливих речовин  в повітрі.

При цьому, тіла постраждалих росіян,  68-річного військового льотчика Володимира Свиридова та його 72-річної дружини Тетяни  знайшли в  їх   помешканні на території   Ставропольського краї без слідів насильницької смерті, їх  виявили черезтиждень після  смерті.Це не перша смерть військових за загадкових обставин у Росії з моменту повномасштабної агресії РФ проти України. Наприклад у серпні в один день у Росії загинуло одразу два генерали при нез'ясованих обставинах.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини