Головна Новини Світ Росія Дивні накази від нового керівника російського Генштабу
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивні накази від нового керівника російського Генштабу

Новий начальник Генштабу РФ Валерій Герасимов видав для російських військових кілька неочікуваних наказів.

17 січня 2023, 17:31 comments2986
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Нещодавно Росія вкотре змінила керівника свого Генерального штабу, замість Сергія Суровікіна призначили Валерія Герасимова. Такі зміни відбулись з дивними наказами для російських військових, їм заборонили користуватись власними машинами, телефонами та носити бороду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Moscow Times.

Дивні накази від нового керівника російського Генштабу

Начальник Генерального штабу РФ Валерій Герасимов. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють російські воєнні кореспонденти, командування армією РФ видало кілька нових наказів. Російським військовим було заборонено використовувати телефони та планшети. Цією технікою росіяни керують дронами та наводять артилерійський вогонь. Така заборона викликала незадоволення у військових РФ.

Нові правила Герасимова стосуються і машин. Воєнні кореспонденти стверджують, що новий керівник заборонив використовувати власні та подаровані автомобілі і наполягає на передачі їх до Міністерства оборони РФ. Ще один наказ стосується зовнішнього виду російських військових. Воєнкори скаржаться, що від вывйськових почали вимагати голити бороду та носити форму по уставу.

"Фронтовиків почали напрягати голінням борід, стрижкою та формою, що в умовах передової, м'яко кажучи, важко дотримуватися", — пишуть воєнкори РФ.

Від початку повномасштабного вторгнення Валерій Герасимов став вже 4 начальником Генштабу РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сергій Шойгу анонсував великі зміни в російській армії. Це стосується чисельності російських військ, створення нових полігонів та програм підготовки.

Також "Коментарі" писали про замах на президента України та слова, які протверезили Володимира Зеленського. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини