Головна Новини Світ Росія Дивом лишився живий: відомий кремлівський пропагандист потрапив під обстріл на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивом лишився живий: відомий кремлівський пропагандист потрапив під обстріл на Донбасі

Іван Охлобистін залишився живий завдяки бронежилету

20 грудня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Відомий російський актор,  що  підтримує  злочинний  кремлівський режим,  побував  на окупованому  Донбасі. Там  Охлобистін попав під обстріл. 

Дивом лишився живий: відомий кремлівський пропагандист потрапив під обстріл на Донбасі

Іван Охлобистін (фото з відкритих джерел)

Повідомляють, що в нього влучила куля, але поранення він не  має, бо  врятувався завдяки  бронежилету. 

"Мама з татом в черговий раз їздили на Донбас, відвозили гуманітарну допомогу. Мама поїхала в Ростов за добавкою допомоги, поки батько потрапив під обстріл і зловив кулю. Слава Богу в бронік!" -  повідомила донька  актора  на  власній сторінці в Instagram.

Молода росіянка,  як і її батько, підтримує  повномасштабне вторгнення РФ в Україну  і каже, що гордиться своїми батьками.

При цьому, Охлобистін ще в 2014 році  підтримав незаконну анексію Криму і  російську окупацію Донецького регіону. Починаючи з 24 лютого 2022 року, актор  не раз висловлювавсь, що  має плани поїхати на лінію  фронту, щоб  брати участь у війні  на боці  загарбників. Але, поки що  артист такого кроку  не зробив.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський пропагандист і актор видав цинічну заяву про розбомблений театр у Маріуполі. Знаний в РФ  представник кремлівських  пропагандистів,  відомий  тим, що виражає власні  великодержавно-шовіністичні  погляди,  актор Іван Охлобистін   раптово висловивсь про себе, що він "блазень". 

Проте, розкаюватися за  власні вчинки  пропагандист не захотів.  Охлобистін, який тільки на  камеру  проявляє  "хоробрість", повідомив, що  літом цього року відвідав  майже  знищене  російськими загарбниками місто — Маріуполь. Актор  казав, що  таки  був у розбомбленому   росіянами драмтеатрі  і розридавсь.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини