Головна Новини Світ Росія "Дно пробито давно": співачка з України зганьбилася на фесті в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дно пробито давно": співачка з України зганьбилася на фесті в Росії

Шанувальники Лоліти не оцінили її виступ разом з Інстасамкою.

15 липня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Лоліта Мілявська, яка родом із Закарпаття та підтримує політику Кремля, знову опинилася в центрі скандалу після свого виступу на VK Fest. Під час концерту вона виконала пісню "На Титаніку" разом із Інстасамкою. Як зазначила Лоліта, її напарниця дуже нервувала під час живого виконання.

"Дно пробито давно": співачка з України зганьбилася на фесті в Росії

Лоліта Мілявська (фото з відкритих джерел)

Багато користувачів соціальних мереж висловили своє обурення виступом Інстасамки, критикуючи її вокальні здібності та саму Лоліту за вибір партнера для спільного виступу. Коментарі в мережі були вкрай негативними:

  • "Це ж жах жахливий, одна справа записати на студії якийсь трек, там все підтягнуто, дороблено, а це ж наживо. Просто треш. Ну не вмовляйте нас її любити, аж вуха ріже";
  • "Після від'їзду Пугачової які ж ви всі стали жалюгідні й убогі... Лоліта, дно давно пробито, не погіршуйте такими публікаціями ще хорошу пам'ять про вас";
  • "Співачці" не соромно? Деградація естради триває! Лоліта, вам не гидко?".

Цей скандал виник після того, як Лоліту скасували за участь у "голій" вечірці Насті Івлєєвої, що додало ще більше негативу до її репутації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лоліта розповіла про свою кремлівську пенсію. Колишня українська  співачка Лоліта Мілявська (уродженка Закарпаття) зі скандальною репутацією, яка вже  чимало років прислуговує вірою і правдою кривавій путінській  владі, розповіла своїм фоловерам, яку вона  зараз має російську пенсію  в країні-агресорці. 

Лоліта  особливо  виділила, що  гордиться бути "бабкою" — і  тепер дякує   кремлівській  владі за отриману надбавку до своєї  пенсії. Але при цьому, коли сприймати за правду  слова  зірки, їй таких грошей  не вистачає  для звичного для неї  способу  життя. Тому співачка  активно  витрачає гроші, які вона відклала, гастролюючи з концертами за всі ці роки.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини